۰۱ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۶۲۲۳۶

حضور پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با 8 اثر جدید در نمایشگاه قرآن

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از رونمایی 8 اثر مکتوب این پژوهشگاه در هفدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم خبر داد.
آرم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي


حجت الاسلام فیروز گراوند، ‌مسؤول بخش نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از ارائه و رونمایی 8 کتاب جدید ویژه نمایشگاه هفدهم قرآن خبر داد.

وی گفت: یکی از از کارهای این پژوهشگاه در حال حاضر احیای آثار اسلامی مانند آثار علامه سید شرف الدین و علامه بلاغی است.

حجت الاسلام گراوند بیشتر بازدیدكنندگان از غرفه پژوهشگاه را از نخبگان حوزه و دانشگاه اعلام کرد و ابراز داشت: این پژوهشگاه 550 محقق دارد که از این تعداد حدود 75 پژوهشگر، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی هستند.

وی در پایان هشت کتاب رونمایی شده در نمایشگاه را کتاب الاسلام والقانون الدولی الانسانی، جلد دوم رویدادهای تاریخ اسلام، انسان کامل از نگاه امام خمینی(ره) با ویرایش جدید،‌هشام‌ بن حکم، اخبار الملاحم و الفتن، معنای زندگی و درآمدی بر زی طلبگی اعلام کرد./ ت302
ارسال نظرات