اربعین حسینی، ظرفیتی عظیم برای انجام امور فرهنگی است
![اربعین حسینی، ظرفیتی عظیم برای انجام امور فرهنگی است](/files/fa/news/1398/7/14/150453_792.png)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجتالاسلام سیدمحسن موسوی، امام جمعه پلدختر، عصر امروز در جلسه ستاد اربعین این شهرستان گفت: پیاده روی عظیم اربعین حسینی نماد وحدت و انسجام شیعیان جهان اسلام است.
وی با اشاره به ناکامی دسیسه های دشمنان در راهپیمایی اربعین افزود: با وجود دسیسه های دشمن و ایجاد ناآرامی در کشور عراق، شاهد حضور گسترده عاشقان اهل بیت(ع) برای شرکت در مراسم اربعین حسینی هستیم.
امام جمعه پلدختر خاطرنشان کرد: وحدت و حضور باشکوه مسلمانان در راهپیمایی باشکوه اربعین که هر سال نسبت به سال های گذشته بیشتر می شود، سبب ترس و وحشت دشمنان شده است.
وی از حماسه اربعین ظرفیتی عظیم برای انجام امور فرهنگی یاد کرد و گفت: با برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت های مختلف باید در این راستا گام برداشت.
حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در راستای احیا و ترویج ارزشهای دینی باید از ظرفیت رزمایش پیاده روی اربعین که حرکتی جهانی و بینالمللی است، بهره مند شد.
وی با اشاره به میزبانی موکب های پلدختر از زائران اربعین تصریح کرد: حوادث سیل اخیر نباید سبب کاهش انگیزه در این زمینه شود و باید تدابیر لازم در برپایی موکب و پذیرایی زائران صورت گیرد./9451/پ203/ب1