امام جمعه اردبیل:
همه وظیفه دارند از عملكرد دولت و انقلاب دفاع كنند
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه اردبیل، نشان دادن چهره کارآمدی نظام را وظیفه ملی دانست و گفت: همه مردم وظیفه دارند به دور از هرگونه سیاست زدگی و شعارهای فریبنده از عملکرد دولت و انقلاب دفاع کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل امروز در خطبه های نماز جمعه اردبیل اظهار داشت: نباید در تحولات سیاسی کارهای انجام شده و اقدامات امیدوارکننده نظام و دولتها مخدوش و یا مشوش شود.
وی با اشاره به منویات اخیر رهبر فرزانه انقلاب خاطر نشان کرد: نباید اقداماتی صورت گیرد که مردم از آینده نظام و انقلاب مأیوس شده و اعتماد ملت که بزرگ ترین سرمایه نظام اسلامی است، از بین برود.
عضو خبرگان رهبری، نشان دادن چهره کارآمدی نظام را وظیفه ملی دانست و ادامه داد: همه مردم وظیفه دارند به دور از هرگونه سیاست زدگی و شعارهای فریبنده از عملکرد دولت و انقلاب دفاع کنند.
وی با اشاره به خدمات دولت های قبلی اظهار داشت: سرعت تحولات و دگرگونی های صورت گرفته در دوران دولت نهم بسیار مطلوب و محسوس بوده است.
امام جمعه اردبیل خاطر نشان کرد: دولت نهم در کنار اقدامات شایسته اش باید نقد ناصحان را نیز بشنود و اجازه دهد در یک فضای آرام و به دور از هرگونه غبارگرفتگی سیاسی ضعف ها و کاستی ها برطرف شود.
وی منویات رهبری را منشور عملی چهار سال آینده دولت دهم دانست و خاطر نشن کرد: این سخنان باید سرلوح اعمال مسؤولان قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین عاملی در بخش دیگری از سخنان خود هفته دولت را فرصتی مغتنم برای ارزیابی عملکرد دولت دانست و گفت: دولت باید در کنار برآورده کردن انتظارات حقیقی و قانونی مردم انتقاد و نقد را نیز بپذیرد./پ202
ارسال نظرات