۱۱ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۷
کد خبر: ۶۲۹۴۹
چند خبر کوتاه از شمال غرب کشور؛

سیصد روحانی مبلغ به نقاط مختلف استان اردبیل اعزام شدند

خبرگزاری رسا ـ افتتاح خانه عالم روستای بزین خدابنده و اعزام سیصد مبلغ به مناطق مختلف اردبیل از مهم ترین اخبار کوتاه شمال غرب است.
تبليغ

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زنجان، حجت الاسلام علی اکبر بیگدلو، رئیس اداره تبلیغات اسلامی خدابنده از افتتاح خانه عالم روستای بزین خبر داد.

وی گفت: خانه عالم روستای بزین با متراژ یکصد متر به همت بنیاد مسکن کمیل شده است.

حجت الاسلام بیگدلو خاطر نشان کرد: روستای بزین از توابع بخش بزینه رود است که دارای 350 خانوار می باشد.


سیصد روحانی مبلغ به نقاط مختلف استان اردبیل اعزام شدند

حجت‌الاسلام لطف اله شرقی، مسؤول اعزام مبلغ استان اردبیل گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان، 300 روحانی مبلغ به روستاهای اطراف این استان اعزام شدند.

وی افزود: از مجموع مبلغان اعزامی، 230 نفر بومی و بقیه غیر بومی در شهرستان ها امر تبلیغ را در ماه رمضان برعهده دارند.


خانه عالم روستای گلین قیه از توابع شهرستان مرند افتتاح شد

امام جمعه مرند در مراسم افتتاح این خانه، اظهار داشت: امنیت و آسایش جامعه و رسیدن به اهداف عالی انسانی در گرو آرامش روحی و ترویج معنویت در جامعه است، که این امر با تبلیغات مناسب دینی توسط روحانیون میسر می شود.

وی با تاکید بر فعالیت های فرهنگی روحانیون مستقر و طرح هجرت خاطرنشان کرد: در شرایطی که تبلیغات سوء دشمنان علیه اسلام و تشیع شدت گرفته است، بایستی مبلغان دینی آئینه تمام نمای معنویت و اسلام حقیقی باشند.

همچنین حجت الاسلام ولی الله فیاض، رئیس اداره تبلیغات اسلامی مرند در سخنانی به ارائه گزارشی از نحوه ساخت خانه عالم این روستا پرداخت و از حضور سی روحانی مستقر و طرح هجرت در مرند خبر داد.


اعزام 90 مبلغ دینی به مساجد شهری و روستایی بناب

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بناب از اعزام 90 روحانی و مبلغ دینی به مناسبت ماه مبارک رمضان به مساجد، حسینیه ها، ادارات و هیئات مذهبی شهر و روستاهای تابعه بناب خبر داد.

حجت الاسلام رسول یگانه افزود: این تعداد مبلغ در راستای بهره گیری بیش از پیش مردم از این ایام معنوی، پاسخگویی به شبهات و بیان احکام الهی، همچنین ارتباط چهره به چهره و صمیمانه با مردم و جوانان برای بیان معارف دینی اعزام شده اند.
ارسال نظرات