۱۵ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۰
کد خبر: ۶۳۱۴۸
در ماه مبارک رمضان؛

بیش از 500 محفل انس با قرآن درمساجد مازندران برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ مسؤول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران از برگزاری بیش از 500 محفل انس با قرآن درمساجد مازندران خبرداد.
محفل معنوي انس با قرآن

سعید قربانی، مسؤول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، گفت: در ماه مبارک رمضان امسال بیش از 500 محفل انس با قرآن با همکاری مبلغان، ائمه جماعات و نیز دارالقرآن استان با حضور قاریان ممتاز بین المللی در سراسر شهر های مازندران و حتی در روستاهای محروم این استان برگزار می شود.

وی با اشاره به این که برای نخستین‌بار در استان برنامه های محافل انس با قرآن در شهرستان ها با رویکردی خاص برگزار می شود، گفت: تمامی این برنامه ها به خود مراکز ومؤوسسات قرآنی استان واگذار خواهد شد و امسال نیز بیش از 80 درصد این برنامه ها به مراکز و مؤوسسات فعال استان واگذار شده است.

قربانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود مشتاقان جوان فعالیت های قرآنی در استان اظهار داشت: متأسفانه پوشش شبکه قرآن در مازندران ضعیف است.

مسؤول دارالقرآن تبلیغات اسلامی مازندران افزود: بسیاری از مردم مناطق استان از پوشش شبکه قرآن محروم بوده که صدا و سیما باید در این زمینه اقدامات جدی تری داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: توجه صدا و سیمای مازندران برای پوشش فعالیت های قرآنی استان ناکافی بوده و باید بیشتر شود.

قربانی با اشاره به فعالیت حدود 500 خانه قرآن و مراکز قرآنی در استان تصریح کرد: تابستان امسال بیش از 25 هزار نفر از جوانان علاقمند مازندران تحت پوشش آموزش های مختلف قرآنی قرار گرفتند.

وی با بیان این که مازندران شش سال متوالی رتبه نخست فعالیت های قرآنی را در کشور به خود اختصاص داده است، اظهار امیدواری کرد: میزبانی مازندران در طرح قرآنی 1443 در ساری برای کشور الگو شود./پ202
ارسال نظرات