امام جمعه شبستر:
شب های قدر فرصتی برای مطالعه نفس است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شبستر شب های قدر را فرصتی برای مطالعه کتاب نفس دانست.

حجت الاسلام سیفعلی محمد زاده، امام جمعه شبستر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز اظهار داشت: لیالی قدر برای عموم بشریت به ویژه مسلمانان دارای جایگاهی بسیار ارزنده و معنوی است.
وی گفت: این شب ها بهترین فرصت برای جوانان جهت تزکیه نفس، تعیین مسیر زندگی امروز و فردا با علم و آگاهی و همچنین توکل به درگاه الهی است.
حجت الاسلام محمدزاده خاطر نشان کرد: شب های قدر بهترین لحظات زندگی بشر به ویژه جوانان برای توبه و درخواست استغفار از حق تعالی است.
وی ادامه داد: افزون بر اعمالی که در روایات مختلف برای شب احیا آمده است، بهترین اعمال در لیالی قدر بنا به نقل محدث قمی؛ برگزاری و شرکت جلسات علمی دینی است.
امام جمعه شبستر گفت: این جلسات معنوی که همراه با بیان احکام و معارف اسلامی است، نوعی تامل در آفرینش و بندگی را در نوع بشر به وجود می آورد که نهایتا منجر به تقرب به درگاه ربوبی و دستیابی به تقوای واقعی می شود.
حجت الاسلام محمدزاده ،شب های قدر را فرصتی برای مطالعه کتاب نفس دانست و گفت: جوانان می توانند در این شب های عزیز که منجر به رشد و تعالی معنوی می شود، تفکری در اعمال و کردار خود داشته باشند.
وی تاکید کرد: جوانان بایستی در این شب های استثنایی، با دوری از مسائلی که موجب عقب ماندگی معنوی آنها می شود، در خصوص آینده خود تفکر و تامل کنند و نسبت به ترسیم آینده بندگی خود بیاندیشند./ت302
ارسال نظرات