۲۲ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۵
کد خبر: ۶۳۶۲۱
نماینده مردم ساری:

اجرای کامل منشور دهگانه رهبری از سوی دولت ضروری است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی اجرای کامل منشور ده گانه رهبرمعظم انقلاب اسلامی از سوی دولت دهم را امری ضروری دانست.
سيد رمضان شجاعي، نماينده مردم ساري
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، سید رمضان شجاعی، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، امروز در جلسه شورای اداری شهرستان ساری، با اشاره به ارائه منشور ده گانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با اعضای هیأت دولت؛ اجرای کامل این منشور ده گانه را امری ضروری برای کشور دانست وگفت: دولت دهم باید به جدیت این موضوع را پیگیری کند.

وی عمل به منشور ده گانه رهبرمعظم انقلاب اسلامی را یک وظیفه مهم برای مدیران دانست و تصریح کرد: عمل به کلیه بند های این منشور ده گانه به توسعه وپیشرفت کشور خواهد انجامید.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در بخش دیگری از سخنان خود به رأی اعتماد نمایندگان مجلس به اکثر وزرای پیشنهادی رییس جمهور اشاره کرد وگفت: این رأی اعتماد بالا نشان از تعامل دولت و مجلس است.

شجاعی تعامل وهمکاری بیشتر دولت دهم با مجلس را موجب توسعه و آبادانی ایران اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: این تعامل همکاری موجب می شود خدمت گذاری در کشور با شتاب بیشتری صورت گیرد.

وی همچنین همسویی کابینه با شخص رییس جمهور را امری مهم ارزیابی کرد وگفت: این مسأله سرعت تحقق آرمان های بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی را بیشرخواهد کرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین به بحران های پیش آمده پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در کشور اشاره کرد وافزود: دشمان نظام اسلامی می خواستند با سوء استفاده از این فرصت عقده های چندین ساله خود نسبت به انقلاب اسلامی را خالی کنند.

شجاعی به نقش ویژه رهبرمعظم انقلاب اسلامی در خاموش کردن توطئه های دشمنان اشاره کرد ویادآور شد: رهبری با درایت وهوشمندی بسیار توطئه های دشمنان نظام اسلامی را خنثی کردند.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی حضور 40 میلیونی ملت ایران در حماسه 22 خرداد را پاسخ محکمی به دخالت ها ویاوه گویی های دشمنان انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی بار دیگر با حضور گسترده خود حمایت خود را از نظام اسلامی وولایت فقیه نشان دادند./پ202
ارسال نظرات