آیت الله قبلان:
امروز دشمن خدا و انسانیت در اسراییل تجسم یافته است
خبرگزاری رسا - آیت الله قبلان با تاکید بر نیاز لبنان به دوستی، همدلی و بیداری برای رویارویی با چالش های کنونی در این کشور، خواهان تشکیل هرچه سریعتر دولت وحدت ملی شد.

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله شیخ عبدالامیر قبلان رییس مجلس اعلای شیعیان لبنان روز گذشته در جمع شماری از شیعیان منطقه كه برای دیدار با وی به مجلس اعلا آمده بودند، ضمن تبریک عید خجسته فطر به مسلمانان جهان و لبنان، بر نیاز كشورهای منطقه به ویژه لبنان به دوستی و همدلی و بیداری تاکید کرد و گفت: لبنان مرحله دشواری را پشت سر می گذارد و این مرحله نیازمند عزم و اراده ای استوار است.
وی مسئولان لبنان را به تلاش در جهت منافع لبنان فراخواند و گفت: دشمن خدا و انسانیت که امروز در اسراییل تجسم یافته است در کمین لبنان نشسته اند و لبنانی ها باید با همدلی و همبستگی به رویارویی با این دشمن بروند و کینه ها و اختلاف ها را کنار بگذارند.
آیت الله قبلان سیاستمداران لبنان را به در پیش گرفتن رویکردی صادقانه و احترام آمیز و برخوردی از سر محبت با ملت لبنان فراخواند و خواهان تشکیل هرچه سریعتر دولت وحدت ملی شد و افزود: لبنان کشور همزیستی مسالمت آمیز مسلمانان و مسیحیان است.
ارسال نظرات