۰۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۶۴۲۵۶

کتابخانه دیجیتالی معارف اسلامی به شش زبان بین المللی تولید شد

خبرگزاری رسا ـ به همت بخش خدمات فرهنگی معاونت بازرگانی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برای نخستین بار کتابخانه دیجیتالی معارف اسلامی به شش زبان بین المللی تولید و روانه بازار شد.
مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي

حجت الاسلام محمدباقر خوانساری، مدیر بخش خدمات فرهنگی مرکز نور در گفت وگو با خبرنگاران گفت:   برای نخستین بار کتابخانه دیجیتالی معارف اسلامی به شش زبان بین المللی از سوی بخش خدمات فرهنگی معاونت بازرگانی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی تولید و روانه بازار شد.
وی هدف از تولید این مجموعه گرانسنگ را جمع آوری و ارائه مجموعه نفیس علمی به جامعه محققین و پژوهشگران حوزه و دانشگاه عنوان کرد.

حجت الاسلام محمدباقر خوانساری تولید این کتابخانه دیجیتالی را که مطابق با استانداردهای بین المللی سیستم عامل ویندوز عنوان کرد و افزود: این نرم افزار طی 9 ماه و با تلاش کارشناسان بخش خدمات فرهنگی مرکز تحقیقات تولید شده است.

وی ادامه داد: این مجموعه نفیس شامل 400 جلد کتاب به زبان های آذری، ترکی استانبولی، روسی، انگلیسی، عربی و فارسی در قالب ده موضوع مختلف تاریخ اسلام، اعتقادات، علم کلام، فلسفه، اخلاق، عرفان، فقه، اصول، قرآن و حدیث می باشد.

حجت الاسلام خوانساری از قابلیت های منحصر به فرد این کتابخانه دیجیتال را امکان اضافه کردن کتاب به تمام زبان های دنیا که توسط سیستم عامل ویندوز پشتیبانی می شود، عنوان کرد.

وی بیان داشت: با افزودن هر کتاب به هر زبانی بلافاصله محیط کاربری برنامه به آن زبان تغییر خواهد کرد.

مدیر بخش خدمات فرهنگی معاونت بازرگانی مرکز تحقیقات از دیگر قابلیت های ویژه این مجموعه نفیس تبدیل رسم الخط سیرلیک به لاتین و بالعکس دانست و افزود: در این مجموعه 196جلد کتاب ترکی آذری، 14 جلد ترکی استانبولی، 88 جلد روسی، 37 انگلیسی، 28جلد فارسی، 47جلد عربی در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.

لازم به ذکر است در این نرم افزار امکان ارائه فهرست های درختی و گزینشی و قابلیت جستجوهای مختلف در متون و فهرست ها گنجانده شده است./916/ت302
ارسال نظرات