فرماندار چالوس در گفت و گو با رسا؛
چالوس آماده میزبانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی است
خبرگزاری رسا ـ فرماندار چالوس، از آمادگی کامل این شهرستان برای میزبانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی خبر داد.

تورج علی نیا، فرماندار چالوس، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در چالوس، از آمادگی کامل این شهرستان برای میزبانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی خبرداد و گفت: تا کنون چندین جلسه در محل فرمانداری برگزار شده است.
وی با بیان این که مراسم دیدار مردمی رهبر معظم انقلاب اسلامی 15 مهر ماه در ورزشگاه شهدای چالوس برگزار می شود، تصریح کرد: مردم ولایت مدار استان مازندران بار دیگر در این روز پاییزی با مقام معظم رهبری بیعتی دوباره خواهند کرد.
فرماندار چالوس از مردم ولایی مازندران به خصوص شهرستان چالوس خواست تا روز چهارشنبه با حضور گسترده خود در ورزشگاه شهدا شهرستان چالوس در این دیدار عاشقان شرکت نموده و همچون گذشته صحنه های بدیعی از اتحاد، همبستگی، همراهی با نظام مقدس جمهوری اسلامی را نشان دهند.
علی نیا با بیان این که مردم شهرهای غرب مازندران امروز با شنیدن خبر حضور مقام معظم رهبری در شهر چالوس در شادی و سرور به سر می برند، خاطر نشان کرد: امروز وقتی که خبر حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در شهرستان پخش شد این شهر حال و هوای دیگری داشت و همه به نوعی خود را برای میزبانی از ولی امر مسلمین آماده می کنند.
وی گفت:این میزبانی افتخاری است که این بار نصیب سرزمین علویان و بخصوص شهر ارزشی و ولایتمدار چالوس شده و در تلاش هستیم میزبانی شایسته باشیم.
فرماندار چالوس تاکید کرد: هماهنگی های لازم جهت ایاب و ذهاب عاشقان اهل بیت که برای دیدار با ولی امر مسلیمن از روستاها و شهرهای اطراف به شهرستان چالوس سفر می کنند صورت گرفته و همه و همه منتظر این دیدار هستند.
وی در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم میزبان شایسته ای بوده و سربلند بیرون آییم./ت301
ارسال نظرات