۲۸ مهر ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۶
کد خبر: ۶۵۹۲۵
با حضور آیت الله مکارم شیرازی؛

مراسم افتتاحیه دوره جدید مرکز آموزش تخصصی شیعه ‌شناسی در قم برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم افتتاحیه دوره جدید مرکز آموزش تخصصی شیعه‌شناسی حوزه علمیه قم با حضور آیت الله مکارم شیرازی برگزار شد.
مؤسسه شيعه شناسي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، در مراسم افتتاحیه دوره جدید مرکز آموزش تخصصی شیعه‌شناسی حوزه علمیه قم که شب گذشته در مدرسه امیرالمؤمنین برگزار شد، گفت: در اسلام و علم و دانش از همه چیز مهم‌تر است و مقام علم و دانشمند برترین مقام است.

وی افزود: ایمان، پیشرفت، معرفت الله و اصلاح جامعه بشری در پرتو علم است و نور علم الهی سرچشمه همه برکات است.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: بدون علم الهی جامعه می‌میرد، غرق فساد می‌شود و ظلمت و جهل همه جا را فرا می‌گیرد.

در بخشی دیگر از این مراسم، آیت الله مرتضی مقتدایی، مدیر حوزه‌های علمیه به ضرورت راه‌اندازی رشته تخصصی شیعه‌شناسی در حوزه علمیه اشاره کرد و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیاز به راه‌اندازی یک رشته تخصصی شیعه‌شناسی در حوزه علمیه احساس شد تا افرادی متخصصی تربیت شوند و از کیان و اعتقادات تشیع دفاع کنند.

وی افزود: دشمنان اسلام همواره در تلاشند که تشیع را از بین ببرند و اگر نتوانستند با القاء شبهات و تزلزل در مکتب شیعه، آن را لکه‌دار کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: طرح تشکیل رشته شیعه‌شناسی از سوی حضرت آیت الله مکارم شیرازی آماده شد که پس از مطرح کردن با شورای عالی، طرح تصویب و این پروژه راه‌اندازی شد.

آیت الله مقتدایی تصریح کرد: رشته تخصصی شیعه‌شناسی رشته معتبری است که ضرورت آن بیش از رشته‌های دیگر احساس می‌شود.

در ابتدای این مراسم، حجت‌ الاسلام دائی نژاد، مدیر مرکز آموزش شیعه‌شناسی گفت: مرکز آموزش شیعه‌شناسی اولین مرکزی است که در رشته شیعه‌شناسی و در حوزه علمیه قم از سوی حضرت آیت الله مکارم شیرازی، به لطف خدا و در پرتو عنایات حضرت ولی‌عصر(عج) راه‌اندازی شد.

وی با بیان این‌که دومین دوره و دوره جدید این مرکز افتتاح می‌شود، افزود: در این مقطع تاریخی، فرصت خوبی برای شیعه فراهم شده است تا شاهد گسترش و تبیین معارف اهل بیت‌‌(ع) باشیم./پ202

 
ارسال نظرات