۳۰ مهر ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۲
کد خبر: ۶۶۲۰۱
عضو حقوقدان شورای نگهبان؛

تبلیغ مقدس‌ترین رسانه اجتماعی است

خبرگزاری رسا ـ عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: تبلیغ مقدس‌ترین رسانه‌ای است که مبلغین باید نسبت به مشکلات و مسایل روز جهانی برای احاطه کامل داشته باشد.
آيت الله عباس كعبي

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله عباس کعبی، كه صبح امروز در آزمون ارتقاء سطح دانش تبلیغی مبلغان سازمان اوقاف و امور خیریه سخن می گفت، با اشاره به مسأله مدیریت پیام و اینکه تبلیغ در حقیقت انتقال یک پیام است گفت: رسالت مراکز اعزام مبلغ، مدیریت پیام است و مبلغ باید نسبت به مشکلات و مسایل امروز احاطه داشته باشد.

وی با تأکید بر رشد و ساماندهی اندیشه مبلغان در ادامه افزود: لزوم وجود یک مرکز در نواحی تبلیغی با عنوان اتاق فکر احساس می‌شود و که باید با هدف ارزیابی و محاسبه اقدامات فرهنگی- تبلیغی با حضور کارشناسان مجرب هدایت شود.

آیت الله كعبی اظهار داشت: تبلیغ در یک کلمه مقدس‌ترین، عمومی‌ترین، فراگیرترین‌، و تاثیرگذارترین رسانه اجتماعی است که از دیرباز تا امروز در دنیای اسلام مطرح بوده است.

وی خاطرنشان کرد: هیچ رسانه‌ای نمی‌تواند جای تبلیغات میدانی از سوی روحانیان مبلغ را بگیرد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان در پایان تصریح کرد: امروزه نمی‌توان بدون بسته‌های تبلیغی نظام‌مند، حرکت تبلیغ را جلو برد و توانمندسازی مبلغان در مسایل علمی و روش‌های تبلیغی و ایجاد بسترهای ارتباط با مخاطبان ضروری است.

گفتنی است، آزمون ارتقاء سطح دانش تبلیغی مبلغان سازمان اوقاف، صبح امروز با حضور بیش از ششصد مبلغ،‌ به همت اداره كل امور دینی و اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه كشور در قم برگزار شد./ د 102

ارسال نظرات