۰۶ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۶
کد خبر: ۶۶۷۳۶
آیت الله نمازی:

علما و حوزه های علمیه در معرفی جایگاه اهلبیت نقش به سزایی داشتند

خبرگزاری رسا ـ آیت الله نمازی گفت: مهمترین مساله در مجموعه شریعت، معرفت است و از وظایف حوزه های علمیه تبیین مقام والای امامت برای مردم است.
آيت الله عبدالنبي نمازي نماينده ولي فقيه و امام جمعه كاشان
آیت الله عبدالنبی نمازی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: ائمه (ع) حلقه وصل بین عرش و فرش بوده و دارای ولایت تکوینی و تشریعی هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مساله علم امام و اینکه هیچ کس در عالم تکوین بالاتر از امام نیست از مسلمات مذهب شیعه است، ادامه داد: امام، منصب هدایت مردم را بر عهده دارد و لازمه هدایت، آگاهی و علم است و اگر کسی آگاه به تمام نیاز های بشر نباشد شایستگی مقام شاخص امامت را نخواهد داشت.

امام جمعه کاشان افزود: علم امام اکتسابی نیست بلكه لدنی است، بر اساس معتقدات شیعه، صفحه‌ای به روی امام گشوده می شود که یک جهت آن به سوی امام و جهت دیگر آن به سمت عرش الهی است که البته آگاهی امام از علوم به اراده اش بستگی دارد.

وی افزود: امروزه با پیشرفت اطلاعات و گسترش اینترنت و سایت ها که با یک کلید، تمام اطلاعات از تمام جهان در پیش روی ما نقش می بندد این مطالب به ذهن آشنا تر شده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان لزوم نکوداشت میلاد امام رضا(ع) به جهت شناخت آن حضرت، گفت: مهمترین مساله در مجموعه شریعت، معرفت است و از وظایف حوزه های علمیه، نخبگان و اساتید تبیین مقام والای امامت برای عموم است.

آیت الله نمازی در پایان گفت: مردم به آسمانی بودن امام علم دارند اما این علم اجمالی است و مبلغان باید در این ایام، مردم را برای رسیدن به علم تفصیلی و معرفت کامل یاری کنند./ت302

ارسال نظرات