۰۷ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۶
کد خبر: ۶۶۷۶۵
معاون برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش:

آموزش و پرورش باید تحت نظارت مستقیم ولی فقیه اداره شود

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش بر لزوم اداره آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد اعتقادی تحت نظارت مستقیم ولایت فقیه تاکید کرد.
دانش آموز
 
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا تصریح کرد: سیاست گذاری های کلان وزارت آموزش و پرورش در حال حاضر توسط مقام معظم رهبری صورت می گیرد و از طریق مجلس شورای اسلامی و دولت اجرا می شود.

وی در ادامه با تاکید بر عدم تناسب سازمان مدیریتی حاکم بر نظام آموزش و پرورش با فعالیت های جاری این نهاد اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش در زمینه فعالیت های فکری و فرهنگی باید زیر نظر مقام معظم رهبری اداره شود و در بخش لجستیک و پشتیبانی مالی از طریق دولت حمایت شود.

محمدیان با بیان این مطلب که آموزش و پرورش در راستای دستیابی به اهداف برنامه چشم انداز 20 ساله کشور از شتاب لازم برخوردار نیست اظهار داشت: فعالیت های این نهاد بزرگ اجتماعی به خوبی ساماندهی و اداره نمی شود.

وی دستیابی به اهداف برنامه چشم انداز 20 ساله کشور را مستلزم بهره مندی بیش از پیش آموزش و پرورش از استعداد ها و امکانات اجتماعی دانست و افزود: اسناد تحولی نظام آموزش و پرورش باید هرچه سریع تر به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش و شورای انقلاب فرهنگی برسد تا بتوان به اهداف سند چشم انداز کشور در 16 سال باقی مانده دست پیدا کرد./ د 103


ارسال نظرات