۰۹ آبان ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۴
کد خبر: ۶۶۸۸۳
آیت‌الله مقتدایی:

اساتید حوزه از اقدام آیت‌الله نوری همدانی در برگزاری درس اخلاق تبعیت کنند

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه های علمیه گفت: درس اخلاق حضرت آیت الله نوری همدانی به صورت تصویری ضبط و برای استفاده طلاب حوزه های علمیه استان ها ارسال می گردد.
آيت الله مقتدايي

آیت‌الله مرتضی مقتدایی، مدیر حوزه های علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به آغاز درس اخلاق حضرت آیت‌الله نوری همدانی در مسجد اعظم قم گفت: اقدام این مرجع تقلید در برگزاری درس اخلاق افتتاح باب درس اخلاق در حوزه و قدم مبارکی برای حوزه های علمیه است.

وی افزود: اساتید بزرگوار حوزه از این اقدام تبعیت کنند و هر کدام یک جلسه از کرسی درس خود را به درس اخلاق اختصاص دهند و یا بخشی از درس خود را در هفته یک روز به اخلاق، آیات و روایات اخلاقی و مطالبی که لازم است توصیه کنند، اختصاص دهند.

مدیر حوزه های علمیه با بیان این‌که پرداختن به بحث اخلاق در حوزه یکی از دغدغه های اصلی من از ابتدای مدیریت حوزه علمیه قم بود، خاطرنشان کرد: لازم است طلاب حوزه های علمیه در همه سطوح تحت برنامه‌های اخلاقی قرار گیرند و به آنها تذکرات اخلاقی داده شود.

آیت‌الله مقتدایی اضافه کرد: روش حسنه سلف صالح و علمای بزرگ قبل نیز همین بوده است که در حوزه‌های علمیه، این بزرگمردان دینی محشور به طلاب بودند و طلاب از روش، برخورد و مشی آنها الگو می‌گرفتند.

وی با بیان این‌که امروز آن ارتباط گذشته به آن کیفیت بین بزرگان حوزه و طلاب علوم دینی نیست، اظهار داشت: برگزاری درس اخلاق برای طلاب جوان، مخصوصاً کسانی که تازه وارد حوزه می شوند ضروری است.

مدیر حوزه های علمیه در ادامه به رایزنی مدیریت حوزه با مراجع تقلید و اساتید حوزه اشاره کرد و گفت: طی ملاقات‌های جداگانه با مراجع تقلید، از آنها درخواست شد هر کدام در هفته یک درس اخلاق برای عموم طلاب برگزار کنند.

آیت‌الله مقتدایی اضافه کرد: بیشتر توجه آیات مرور بحث‌های اخلاقی در دروس خودشان بود و یک بحث اخلاقی مستقل را قبول نکردند و بعضی از اساتید پذیرفتند که امروز تعدادی از همان اساتید و اعاظم حوزه درس اخلاق دارند.

وی تصریح کرد: در این راستا خدمت حضرت آیت‌الله نوری همدانی این پیشنهاد مطرح شد که موکول کردند به یک زمان مناسب که اکنون آن زمان فرا رسیده و ایشان چهارشنبه‌ها به جای درس خودشان یک درس اخلاق شروع کردند.

مدیر حوزه های علمیه افزود: درس اخلاق حضرت آیت‌الله نوری همدانی شرح دعای مکارم الاخلاق است که برای طلاب درس خارج، طلاب دروس و سطوح عالی و طلاب جوان‌تر و دارای مراتب سطح پایین تر حوزه بسیار مفید و مؤثر است.

آیت‌الله مقتدایی در پایان از احتمال ضبط تصویری درس اخلاق حضرت آیت‌الله نوری همدانی و ارسال به حوزه های علمیه سراسر کشور برای استفاده عموم طلاب خبر داد./ ت 301
ارسال نظرات