۱۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۶۷۱۵۵
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

13 آبان دست دولت امریکا را از دخالت در امور کشور کوتاه کرد

خبرگزاری رسا ـ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله 13 آبان اطلاعیه ای صادر کرد و آحاد مردم را به شرکت پرشور در این مراسم دعوت کرد.
جامعه مدرسين

به گزارش خبرگزاری رسا جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله 13 آبان اطلاعیه ای صادر کرد و آحاد مردم را به شرکت پرشور در این مراسم دعوت کرد.

بار دیگر 13 آبان فرا رسید و حماسه پرشور مردم ایران در وفاداری به امام و شهیدان گلگون کفن انقلاب اسلامی را به یاد آورد. این روز که از سویی سالروز تبعید امام عزیز بود، با حماسه جوانان و دانشجویان پیرو خط امام، در تسخیر لانه جاسوسی، به انقلاب دوم شهرت یافت و دست دولت‌های استکباری بویژه دولت آمریکا و ایادی مزدور آن در خارج از کشور را از جاسوسی و شایعه پراکنی و دخالت در امور داخلی ملت عزتمند ایران کوتاه کرد.

مردم شریف ایران که هجمه به عزت، استقلال و آزادی ایران اسلامی توسط استکبار جهانی را بر نمی‌تابیدند با تبعیت از امام و حمایت از دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، برگ زرین دیگری در صحنه حماسه‌های انقلابی خود رقم زدند و هر ساله در 13 آبان که مصادف با سه حادثه مهم تبعید حضرت امام، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز دانش آموز است آن خاطرات را زنده خواهند ساخت.

این حقیقت روشن باعث شده که دشمنان انقلاب بکوشند با اغواگری و تبلیغات مسموم این حرکت عظیم را کم رنگ سازند یا از مسیر آن منحرف نمایند؛ که هوشیاری و درایت مردم کشور بخصوص دانشجویان و دانش‌آموزان از این انحراف جلوگیری کرده و خواهد نمود.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن گرامی‌داشت یوم الله 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز، آحاد ملت شریف ایران را به حضور پرشور در مراسم این روز فرا می‌خواند.

و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
محمد یزدی
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
/د102
 
ارسال نظرات