۱۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۳
کد خبر: ۶۷۲۵۶
حداد عادل:

برخی برای 13 آبان بیانیه می دهند اما نامی از امریكا نمی برند

خبرگزاری رسا ـ‌ رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اینها که برای بزرگداشت 13 آبان بیانیه می دهند باید از آنها پرسید چرا در بیانیه خود سخنانی از آمریکا نمی گویید.
برخی برای 13 آبان بیانیه می دهند اما نامی از امریكا نمی برند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، غلامعلی حداد عادل در جمع پر شور دانش آموزان و دانشجویان حاضر در مقابل لانه جاسوسی با اشاره به اهمیت و ارزش 13 آبان در شکل گیری و تحکیم انقلاب اسلامی اظهار داشت: 13 آبان از سه جهت مورد اهمیت و ارزش قرار دارد.

وی با اشاره به سالروز تبعید امام خمینی(ره) و کشتار وحشیانه دانش آموزان پیروان خط امام توسط رژیم پهلوی افزود: تسخیر لانه جاسوسی ترکیدن بغض درگلو خفته ملت بود و ناشی از درد و رنج این ملت از استکبار و استعمار آمریکایی بود.

نماینده مردم تهران در ادامه خاطر نشان کرد: با تسخیر لانه جاسوسی امام خمینی (ره) فریاد برآورد که تسخیر این لانه انقلاب دومی و بزرگتر از انقلاب اول بود.

وی خطاب به جمعیت حاضر گفت: آمریکا بر خلاف شعارهایی که در حمایت از دموکراسی و آزادی سر می دهد همواره پشتیبان حکومت های دیکتاتوری بوده آمریکا رژیمی را که بیشتر برایش نوکری کند دوست دارد و اگر آن رژیم استبدادی و دیکتاتور باشد برای آن اهمیتی ندارد به عنوان مثال شاهد هستیم که برخی از کشورهای مورد تایید آمریکا تا بیش از این حتی مجلس نداشتند.

غلامعلی حداد عادل با اشاره به حماسه بزرگ 22 خرداد و حضور 40 میلیونی مردم پای صندوق رای که آن را ناشی از شور و هیجان ملت ایران عنوان کرد افزود: این انتخابات از نظر آمریکا زنگ خطری بود برای الگوی مردم سالاری اسلامی، چرا که طبق توصیه رهبر معظم انقلاب که فرمودند در هر کشوری از کشورهای اسلامی انتخابات برگزار شود مردم به اسلام گرایان رای می دهند آمریکا از الگو شدن انقلاب اسلامی به وحشت افتاد.ا ین بود که در صدد افتادند خواب شیرین حضور انبوه مردم را در کام آنها تلخ کنند.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی همچنین یادآور شد: کسانی بودند که عصر روز رای گیری اعلام کردند که پیروز انتخابات هستند و فردا نیز گفتند در انتخابات تقلب شده در صورتی که نه برای پیروزی دلیل منطقی داشتند و نه برای تقلب با این همه اصرار داشتند که انتخابات ابطال شود.

وی با اشاره به نقش موثر و درخشان مقام معظم رهبری در صیانت و حمایت از آرا مردم تصریح کرد: تنها کسی که در برابر این گونه رفتارها مقاومت کرد و از آراء مردم ایران صیانت و حمایت کرد مقام معظم رهبری بود. ایشان همانند امام از آرا مردم حمایت کردند و برای بنیان مردم سالاری در ایران زیر بار این جنجال آفرینی نرفتند و خطاب به این گروه گفتند اگر برای تقلب دلیل منطقی دارد دلیل خود را بیاورد و از راه های قانونی پی گیری کنید.

حداد عادل ادامه داد: همچنین ایشان در نماز جمعه فرمودند که اردو کشی خیابانی را متوقف کنید که این همسویی با بیگانگان است ولی متاسفانه آنها این کار را نکردند و با این کار خود اعلام همسویی با بیگانگان را داشتند.

غلامعلی حداد عادل همچنین با اشاره به بیانیه های صادر شده از سوی سران اغتشاشات گفت: امسال هم برای 13 آبان این افراد بیانیه می دهند ولی این حیرت آور است که برای واقعه اصلی که تسخیر لانه جاسوسی است بیانیه نمی دهند و سخنی از آمریکا نمی گویند و در بیانیه شان سخنی از ظلم و ستم آمریکا بر مردم نشده است از این رو این بیانیه برای مستکبران خوش می آید و طبیعی است که در شبکه های بی بی سی و صدای آمریکا پخش می شود.

وی یاد آور شد: من نمی دانم این آقایان جواب ملت، شهیدان، جانبازان و ایثارگران را چه خواهند داد و فردای قیامت به امام امت چه جوابی می دهند.

وی در پایان با اشاره به جنگ نرم دشمن علیه ارزش های انقلاب اسلامی اظهار داشت: دشمنان انقلاب بدانند ملت ایران پاسخ تان را در جنگ نرم با سلاح بصیرت خواهد داد ، این روزها رهبر مخصوصا در دیدار با جوانان آنها را به بصیرت توصیه می کند برای آن است که خنثی کننده جنگ نرم بصیرت است.

گفتنی است در همایش بزرگ مقابل لانه جاسوسی علاوه بر خیل عظیم دانش آموزان برخی مسئولین و نمایندگان خانه ملت در جمع مردم حضور یافته بودند. این همایش با صدور بیانیه ای در هفت ماده که در آن بر لزوم استکبار ستیزی با امریکای جهان خوار تاکید شده بود و سر دادن دعای وحدت به کار خود پایان داد./پ202

ارسال نظرات