شیخ نبیل قاووق:
آزردگی آمریکا از وحدت و همبستگی لبنانی ها امری طبیعی است
خبرگزاری رسا ـ شیخ نبیل قاووق با تاکید بر ضرورت بهره گیری از فرصت پیش آمده برای ایجاد دولتی قدرتمند و عدالت محور در لبنان، لبنانی ها را از تجاوزهای هوایی اسراییل و برخی تلاش ها برای قانونمند سازی تجسس صهیونیستی در داخل لبنان بر حذر داشت.

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ نبیل قاووق، مسئول حزب الله در جنوب لبنان روز گذشته در سخنانی به مناسبت روز «شهید» در شهر صور لبنان، با اشاره به وارد شدن لبنان به دوره ای جدید با فضایی مثبت که می تواند لبنان را از چنددستگی داخلی برهاند، گفت: ما در برابر فرصتی واقعی برای ایجاد دولتی قدرتمند و عدالت محور با مشارکت همگانی قرار گرفته ایم.
وی با تاکید بر حق ملت، دولت، ارتش و مقاومت لبنان برای آزادسازی بخش های اشغالی باقیمانده لبنان و دفاع از عزت و مناعت لبنان در برابر تجاوزگری اسراییلی، تاکید کرد: طبیعی است که آمریکا از وحدت و همبستگی لبنانی ها ناامید و آزرده خاطر شود.
شیخ نبیل قاووق دولت وحدت ملی را پیروزی بزرگی برای تمام لبنانی ها دانست و نسبت به تلاش و دسیسه های آسیب دیدگان داخلی و خارجی از تشکیل این دولت هشدار داد وافزود: لبنانی ها باید هوشیاری بیشتری داشته باشند؛ چرا که دخالت های مسموم آمریکا و سیاست شوم این دولت نه خیری برای لبنانی ها دربرخواهد داشت و نه همبستگی و توافقی.
وی تشکیل دولت وحدت ملی را موجب تقویت وحدت ملی و قدرت لبنان برای رویارویی با تجاوزگری های دشمن صهیونیستی دانست و گفت: آمریکایی ها تمایلی به مشارکت حزب الله در دولت نداشتند و این موضع را بارها ابراز داشتند، اما همفکری و اجماع لبنانی ها، ضرورت وجود حزب الله در دولت وحدت ملی را ضروری دانست.
مسئول حزب الله در جنوب لبنان افزایش حجم مشارکت حزب الله در دولت لبنان را نشانگر اراده مصمم و موضع یکپارچه لبنانی ها در حمایت از مقاومت در برابر خودکامگی اسراییلی و دیکته آمریکایی ها دانست و با برحذر داشتن لبنانی ها از تجاوزهای هوایی اسراییل و برخی تلاش ها برای قانونمند سازی تجسس صهیونیستی در داخل لبنان، گفت: لبنانی ها باید دست به دست هم در برابر بی توجهی جهانی نسبت به اشغالگری و تجاوزگری صهیونیستی بایستند.
ارسال نظرات