۲۷ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۲
کد خبر: ۶۸۵۰۵

شانزده مدرسه دخترانه ارومیه زیر پوشش طرح حجاب قرار گرفت

خبرگزاری رسا ـ دبیر اجرایی حجاب ریحانه النبی در ارومیه از برگزاری طرح حجاب بین 4700 دانش‌آموز دختر این شهر خبر داد.
نمايشگاه عفاف و حجاب

حجت الاسلام میر یحیی میر فتحی زاده، دبیر اجرایی مرکز تحقیقات و طرح کاربردی حجاب ‌‌ریحانه النبی(س) در شعبه ارومیه، در گفت وگو با ‌خبرنگار خبرگزاری رسا، از برگزاری طرح حجاب در شانزده مدرسه ارومیه خبر داد و گفت: در طرح یاد شده4700 دانش‌آموز دختر زیرپوشش برنامه های حجاب این مرکز قرار می‌گیرند.

وی در ادامه افرود:‌ طرح حجاب سال تحصیلی 88 ـ 89 از سوی فرمانده نیروی انتظامی و دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی‌ حمایت و پشتیبانی می شود.

این محقق عرصه حجاب ابراز داشت: در ادامه حمایت‌های برخی ارگان‌های این استان، مهندس محمود زاده، مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی،‌ در نشستی که با حضور رییس حوزه علمیه خواهران ‌، نماینده ستاد احیای امر به معروف و سی نفر از مربیان طرح حجاب برگزار شد، با ضروری خواندن ادامه این طرح مقدس، از تلاش‌های فعالان عرصه حجاب تقدیر کرد.

دبیر اجرایی حجاب ریحانه النبی(س) در شعبه ارومیه افزود: قرار است مدیر کل آموزش و پرورش این استان از مربیان و مدیران فعال در عرصه حجاب‌ با اهدای لوح تقدیری تجلیل کند.

وی تصریح کرد: از برنامه های طرح حجاب امسال برگزاری نشست ویژه‌ای است که با حضور مربیان و مدیران مدارس زیر پوشش طرح حجاب برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام میرفتحی زاده همچنین از نشستی با حضور فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی خبر داد و اضافه کرد: اولین دوره این نشست‌ در مرکز ریحانه النبی(س) در قم برگزار شد که روز گذشته در نشست دوم فرمانده سپاه ارومیه درباره همکاری و حمایت همه جانبه اعلام آمادگی کرد.

گفتنی است، طرح حجاب ریحانه النبی(س) امسال در مدارس ارومیه از سوی مرکز تحقیقات و طرح‌های کاربردی حجاب ریحانه النبی(س) و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش، شهرداری و امور بانوان استانداری آذربایجان غربی اجرایی می‌شود. /ت302
ارسال نظرات