وزیر کشور:
حضور مردم در صحنه بار دیگر استکبار جهانی را ناکام گذاشت
خبرگزاری رسا ـ وزیر کشور با بیان اینکه دشمنان درصدد ترویج نفاق و تفرقه هستند، گفت: وحدت و همبستگی عامل موفقیت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، مصطفی محمدنجار، وزیر کشور شب گذشته در جلسه شورای اداری تبریز اظهار داشت: مدل حکومتی ایران، مبتنی بر دموکراسی و ولایت رهبری است.
وی افزود: آنان که به امید براندازی نظام اسلامی ایران تلاش می کنند، بدانند که به برکت ولایت، ایران امروز در صحنه جهانی، منطقهای و داخلی در اوج قدرت است.
نجار خاطر نشان کرد: در حالی که استکبار جهانی تلاش در ناکارآمد جلوه دادن جمهوری اسلامی دارد، مردم، رهبری و مسؤولان ثابت کردند که این نوع حکومت یکی از موفق ترین حکومت هاست.
وزیر کشور وحدت و همبستگی را عامل موفقیت داخلی و بین المللی نظام دانست و گفت: موفقیت جوانان کشور در دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای چشم بدخواهان نظام را کور کرده است.
وی اظهار داشت: با وجود تحریمهای مختلف، دانشمندان جوان ایرانی با اتکا به علم و توانمندی خود توانستند، قلههای موفقیت و پیروزی را یکی پس از دیگری فتح کنند.
نجار در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دشمنان تلاش دارند تا نفاق و جدایی را میان مردم گسترش دهند، ولی حضور مردم در صحنه بار دیگر استکبار جهانی را ناکام گذاشت./پ202
ارسال نظرات