۰۳ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۱
کد خبر: ۶۸۹۲۷
علامه فضل الله:

فتنه انگیزان در لبنان تنها در خدمت اسرائیل قدم بر می دارند

خبرگزاری رسا ـ علامه فضل الله با تاکید بر دستاوردهای مقاومت در سطح امت اسلام، خواستار همراه کردن عنصر وحدت داخلی در سطح ملی و اسلامی با تحرکات میدانی، سیاسی و رسانه ای مقاومت شد و علمای جهان اسلام را به مسئولیت پذیری و دور نگه داشتن امت از از فرهنگ تفرقه افکنی و تجزیه طلبی شد.
علامه محمد حسين فضل الله؛ مرجع شيعيان لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا، علامه سید محمد حسین فضل الله از مراجع تقلید برجسته شیعه در لبنان، روز گذشته در دیدار با هیات ملی حمایت از مقاومت و مبارزه با اشغالگری در بیروت با تاکید بر دستاوردهای و پیروزی های بزرگ طرح مقاومت در سطح امت اسلام، تلاش برخی از شخصیت ها و گروه های مرتبط با دشمن برای ناامید کردن مردم و بدجلوه دادن مقاومت را خاطرنشان ساخت و گفت: طرح جنگ افروزی که محورهای بین المللی برای ایجاد رعب و وحشت آن را دنبال می کردند، دیگر بازار خود را از دست داده است.

علامه فضل الله خواستار همراه کردن عنصر وحدت داخلی در سطح ملی و اسلامی با تحرکات میدانی، سیاسی و رسانه ای مقاومت شد و علمای جهان اسلام را به مسئولیت پذیری و به عهده گرفتن وظایف خود در دور نگه داشتن امت اسلام از فرهنگ تفرقه افکنی و تجزیه طلبی فراخواند.

این مرجع تقلید برجسته شیعه در لبنان همچنین با تاکید بر ثابت شدن کارآمدی، سودمندی و شایستگی مقاومت در رویارویی با اشغالگران، تاکید کرد: کسانی که در مسیر فتنه انگیزی گام برمی دارند، بر ضد مقاومت و در خدمت طرح استکباری صهیونیستی هستند.


ارسال نظرات