آیت الله نوری همدانی:
همه باید گرد رهبر انقلاب حرکت کنیم/ فتنه انگیزی و برخورد با نظام منکر بزرگی است
خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله نوری همدانی در دیدار شماری از روحانیان فعال در سپاه استان قم گفت: امروزه تمام حملات علیه رهبری و ولایت فقیه صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله نوری همدانی، از مراجع تقلید ظهر امروز در دیدار جمعی از روحانیون فعال در سپاه استان قم با بیان سخنانی از امام راحل ، مردم و رهبری به عنوان سه رکن اساسی انقلاب یاد کرد و گفت: مقام معظم رهبری پرچمدار و سکاندار انقلاب اسلامی هستند و باید سعی کنیم همیشه قدر رهبری را بدانیم.
وی تاکید کرد: طلاب باید مردم را بیش از پیش آگاه کنند که پرچمدار انقلاب، رهبری است همه باید گرد ایشان حرکت کنیم.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه ولایت فقیه دنباله حب اهل بیت (ع) و ولایت است بیان داشت: امروز تمام حملات علیه مقام معظم رهبری و ولایت فقیه است.
حضرت آیت الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرمایشات حکیمانه مقام معظم رهبری در خصوص آمریکا گفت: همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند افرادی لبخند ها و حرف های اوباما را باور می کنند که ساده اندیش باشند و فکر کودکانه ای داشته باشند.
وی تاکید کرد: ما باید بدانیم که زیر دستکش های مخملی آمریکا پنجه های چدنی وجود دارد.
این مرجع تقلید همچنین با بیان اینکه باید مردم را راضی نگه داشت بر ضرورت رفع مشکلات گرانی و بیکاری در جامعه و نیز خدمت بیشتر به اقشار محروم تاکید کرد.
آیت الله نوری همدانی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: حضرت امام (ره) با قدرت، درایت و شجاعت کامل و همچنین پشتیبانی مردم توانست در برابر تمام ابرقدرت ها بایستد و تا اینکه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
وی تصریح کرد: خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز دستاوردهای بسیاری در عرصه های مختلف هسته ای ، علمی ، پزشکی نصیب ملت ایران شده است.
حضرت آیت الله نوری همدانی خاطر نشان ساخت: انقلاب اسلامی ایران واسطه بین عاشورا و قیام حضرت مهدی (عج) است.
حضرت آیت الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آیات و روایاتی اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر را یاد آور شد و افزود: تمام فرائض در سایه امر به معروف و نهی از منکر بوجود می آید.
وی بیان داشت: استبداد و استکبار، فتنه انگیزی، برخورد با نظام و ... از جمله منکرات کلان و بزرگ است.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به سخنان امام (ره) اظهار داشت: روحانیون صدها سال است که تکیه گاه مردم هستند در دفاع مقدس نیز بیش از 2500 روحانی و طلبه حضور داشتند که این آمار نسبت به دیگر اقشار جامعه بیشتر است.
آیت الله نوری همدانی در ادامه با قرائت آیه« واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا» تصریح کرد: وحدت به محور نیاز دارد ، محور نیز حبل الله می خواهد ه طبق روایات متعدد رسیده مقصود از حبل الله ولایت است./ پ 202
ارسال نظرات