۱۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۶
کد خبر: ۷۰۰۳۶
آیت الله موسوی جزایری:

حوزه‌های علمیه مرکز پشتیبانی معنوی جامعه هستند

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در دیدار هیأت نظارت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح کشور، حوزه‌های علمیه را مرکز پشتیبانی معنوی جامعه دانست.
آيت الله موسوي جزايري، نماينده ولي فقيه در خوزستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، روز گذشته در دیدار هیأت نظارت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح کل کشور با تبریک عید غدیر، به بحث جنگ نرم و ضرورت مقابله با آن اشاره کرد و اظهار داشت: ایران هم اکنون در جنگ نرم با آمریکا و استکبار جهانی است.

وی به تاریخچه جنگ حق و باطل در طول تاریخ زندگی بشر اشاره کرد و گفت: ماهیت همه این جنگ‌ها موضوع واحدی است که جنگ پایان‌ناپذیر حق و باطل و جنود شیطانی با جنود رحمانی است.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان خاطرنشان کرد: اگر غذای ناسالم و فاسد به روح داده شود، روح از پای درخواهد آمد و امروز دشمنان به‌دنبال ایجاد فضایی نامناسب برای جامعه به‌ویژه نسل جوان است.

امام جمعه اهواز ادامه داد: امروز شیاطین درصدد هستند که از راه جنگ نرم ابتدا تهاجم و سپس شبیخون فرهنگی را علیه ایران به انجام رسانند و می‌خواهند از این راه نفوذ کرده و صدمه‌ای به نظام و انقلاب وارد کنند.

آیت الله موسوی جزایری با بیان این‌که علت مخالفت استکبار با ایران این است که آن را قدرتی در مقابل خودشان می‌بینند، اظهار داشت: استکبار زمانی صحبت از ابر قدرت های شرق و غرب می کرد و از دولت شوروی برای خود هیولایی بزرگ ساخته بود، اما امروز همه کشورهای استکباری جبهه‌ای متحد تشکیل داده و در مقابل ایران ایستاده‌اند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ایران را پیام آور صلح برای جهان عنوان کرد و افزود: ایران براساس اسلام ناب محمدی و آموزه‌های ائمه معصومین(علیهم السلام) همواره دعوت کننده به خیر و صلاح بوده و استکبار جهانی با انگیزه دست یافتن به منافع نامشروع خود ‌به مخالفت با ایران برخاسته است.

وی تبلیغات سوء استکبار و ایران ستیزی را نشانی از هراس دشمنان دانست و گفت: استکبار جهانی در دنیای خود از ایران هیولایی وحشتناک درست کرده، از این رو سعی می کند که افزون بر تبلیغات سوء به ترویج ایران ستیزی نیز بپردازد

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان ادامه داد: این همان جنگ سردی است که بین آمریکا و شوروی بود، که امروزه علیه ایران به راه انداخته‌اند و با تشکیل جبهه ای متحد، ایران را در تقابل با خودشان قرار داده اند، در حالی که اسلام جز رحمت و لطف و صلح چیزی را به ارمغان نمی آورد.

امام جمعه اهواز موضوع هسته ای ایران را یادآور شد و با تأکید بر صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران ابرازداشت: کارشناسان و جاسوسان استکبار در گزارش‌های خود بر غیر نظامی و صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران اقرار کرده‌اند و به یقین رسیده اند که این انرژی هسته‌ای ما صلح آمیز است و ما مقاصد جنگی و نظامی نداریم؛ اما در عین حال از سنگ اندازی و مخالفت با ایران دست بردار نیستند.

وی با بیان این‌که فعالیت‌های فرهنگی را در خوزستان از‌ ابتدا با امام خمینی(ره) و پس از وفات ایشان با مقام معظم رهبری شروع و ادامه دادیم‌، گفت: با توجه به پشتیبانی هایی که به‌عمل می‌آمد، تمام سعی خود را متوجه توسعه کمی و کیفی حوزه علمیه و تربیت روحانیانی آگاه به مسائی اسلامی و آشنا به معارف الهی از نسل جوان با تفکر بسیجی و انقلابی پیرو خط امام، کردیم.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با پیشنهاد اجرای این طرح در همه استان های کشور، به نتایج مثبت حاصل از این روند در استان اشاره و تصریح کرد: اکنون با گذشت سی سال از انقلاب، نسل اول این حرکت افرادی مجتهد، قریب الاجتهاد و طلاب فاضل فعال در دانشگاه‌ها، دادگستری‌ها و امور فرهنگی استان هستند که امور را به دست گرفتند که امید است اجرای این طرح در استان های دیگر نیز نتایج مثبتی به همراه داشته باشد.

امام جمعه اهواز با بیان این‌که حوزه علمیه مرکز پشتیبانی معنوی است، ابراز داشت: جوانان نظامی و انتظامی از طریق عقیدتی سیاسی ارتباطشان با حوزه علمیه را تقویت کنند؛ چرا که حوزه های علمیه به مثابه مراکز پشتیبانی معنوی هستند.

آیت الله موسوی جزایری تأسیس حوزه علمیه در استان ها را رمز موفقیت کشور عنوان کرد و گفت: تقسیم و توزیع امکانات و تأسیس حوزه های علمیه به عنوان مراکز بزرگ پشتیبانی معنوی در استان و شهرهای مختلف حرکت بسیار ارزنده ای است، البته حوزه های استانی باید تقویت شوند تا به نتیجه لازم دست یابند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری حضور حوزه علمیه خوزستان در صف حوزه های درجه یک و ممتاز کشور را بشارت داد و افزود: کسب این مقام برای مسؤولان بسیار عجیب بود؛ چون خوزستان را منطقه ای صنعتی تلقی می کردند و تصور فعالیت های حوزوی و تربیت طلاب فاضل در خوزستان را نداشتند؛ البته همه اینها به برکت انقلاب و امام راحل(ره) است./پ 202

ارسال نظرات