استاد حوزه و دانشگاه:
عقلانیت در قیام عاشورا موج می زند
خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام ماندگاری گفت: در قیام عاشورا تعقل یاران امام به اندازه ای بالا بود که خود را تسلیم سالار و سرور شهیدان(ع) کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام محمدمهدی ماندگاری، استاد حوزه و دانشگاه روز چهارشنبه در کنگره شعر عاشورایی در تبریز اظهار داشت: با وجود تبلیغات نادرست دشمنان و بدخواهان فرهنگ حسینی، عقلانیت در قیام عاشورا موج می زند.
وی خاطر نشان کرد: در این قیام انسان ساز، تعقل یاران امام حسین(ع) به اندازه ای بالا بود که خود را تسلیم سالار و سرور شهیدان (ع) کردند.
حجت الاسلام ماندگاری گفت: بعد احساسی و عاطف قیام عاشورا در اشعار عاشورایی و مدح ها نوحه سرایان به شکل بی مانندی نمود دارد اما بایستی بیش از این اهداف قیام عاشورا تبیین شود.
وی از حماسه و شجاعت آفرینی به عنوان یکی دیگر از ابعاد قیام عاشورا یاد کرد و ادامه داد: معنویت در این قیام به اندازه ای اهمیت داشت که امام حسین(ع) جز دادن فرصتی برای برپایی نماز و مناجات با خداوند عالم، چیز دیگری از دشمن درخواست نکرد.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: عقبه قیام عاشورا، غدیر است که پیام اصیل و ناب آن مبنی بر جانشینی خاتم الانبیا از سوی حضرت علی (ع) به واسطه پنج آفت عافیت طلبی، دنیاگرایی، سطحی نگری، خود محوری به جای ولایت محوری و ترس، در مدت 50 سال پس از وفات پیامبر دچار فراموشی شد.
گفتنی است، کنگره منطقه ای شعر عاشورایی امروز با حضور جمعی از شعرا، مداحان و محققان حوزه دین در کانون بسیج جوانان در تبریز برگزار شد./پ202
ارسال نظرات