مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان:
روحانیان در ماه محرم برای ترویج فرهنگ وقف تلاش کنند
خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان از روحانیان و وعاظ خواست در ماه محرم برای ترویج و توسعه فرهنگ وقف کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، در آستانه ماه محرم، گردهمایی علما و روحانیان شهرستان گرمسار در اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام قربان علی صفایی پور، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان در این گردهمایی، تبلیغ و ترویج ارزشهای اسلامی توسط روحانیان و وعاظ در ماه محرم را خواستار شد و گفت: باید در ماه محرم برای ترویج و توسعه فرهنگ وقف نیز تلاش کنیم.
وی افزود: وقف سبب جاودانه ماندن نام و مال هر انسانی می شود.
حجت الاسلام صفایی پور با بیان اینکه بیش از 5 هزار موقوفه و 14 هزار رقبه در استان سمنان وجود دارد، اظهار داشت: سال گذشته بیش از پنجاه میلیارد ریال موقوفه جدید در این استان به ثبت رسیده است.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون نیز بیش از 20 میلیارد ریال موقوفه جدید به ثبت رسیده است که درصد زیاد آن برای امام حسین (ع) وقف شده است.
حجت الاسلام سیدعلی مهدی نژاد، امام جمعه گرمسار نیز در این گردهمایی، علما و روحانیان را به تقویت وحدت و پرهیز از طرح مسائل تفرقه افکن فراخواند.
وی با بیان اینکه تقویت آرامش و وحدت دغدغه امروز کشور و نظام است بر لزوم افزایش بصیرت و آگاه سازی مردم و مفید بودن سخنرانی وعاظ در مراسم عزاداری ایام محرم تاکید کرد.
حجت الاسلام مهدی نژاد تصریح کرد: اکنون دشمنان برای مقابله با جمهوری اسلامی به جنگ نرم روی آورده است و بهترین وسیله برای مقابله با این جنگ، افزایش بصیرت و آگاهی مردم است.
وی اظهار داشت: وجود بصیرت هم برای مردم و هم برای رهبران جامعه ضرورت دارد و تاریخ نشان داده است که بسیاری از رهبران صاحب بصیرت به لحاظ آنکه مردم جامعه آن دوران با آنان هماهنگ نبوده اند موفق به هدایت جامعه و رسیدن به اهداف خویش نشده اند./پ202
ارسال نظرات