۲۱ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۷۰۳۷۶
قائم‌مقام مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران:

100 مدرسه علمیه خواهران در نقاط مختلف کشور احداث می‌شود

خبرگزاری رسا ـ قائم مقام حوزه‌های علمیه خواهران کشور از توسعه مدارس علمیه خواهران خبر داد و گفت: تا پایان سال مالی جاری 100 مدرسه علمیه در نقاط مختلف کشور احداث می‌شود.
 الاسلام و المسلمين محمودرضا جمشيدي، جانشين مدير حوزه هاي علميه کشور

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی پنج‌شنبه شب در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند توسعه مدارس علمیه خواهران در سطح کشور اظهار داشت: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران تنها یک پنجم تا یک‌سوم از هزینه‌های احداث مدرسه‌های علمیه را تقبل می‌کند و سایر هزینه‌های احداث مدارس علمیه از سوی خیرین و منابع استانی استان‌های مختلف تامین می‌شود.

وی از روند ساخت مدارس علمیه به عنوان جهاد مدرسه علمیه‌سازی یاد کرد و ادامه داد: مساعدت‌های مجلس شورای اسلامی در تامین زیرساخت‌های توسعه حوزه‌های علمیه خواهران کمک مناسبی به این امر به شمار می‌رود.

قائم‌مقام حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد:‌ به دنبال مساعدت در زمینه اختصاص زمین و پرداخت قسمتی از اعتبارات احداث مدارس علمیه، اکنون پروژه‌های در دست ساخت بسیاری در مناطق مختلف کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه به دنبال قول مساعد دولت در زمینه احداث مدارس علمیه شاهد نهضت مدرسه علمیه سازی بوده‌ایم، افزود: با انجام این کار احداث 140 پروژه آغاز شده است که از این میان 40 پروژه به سرانجام رسیده‌اند و صد پروژه دیگر تا پایان سال مالی جاری یعنی تیر ماه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

حجت‌الاسلام جمشیدی با اشاره به کمبود مدرسان در مدارس علمیه خواهران به دنبال توسعه مدارس در مناطق مختلف کشور ادامه داد: به منظور تربیت مدرسان حوزه‌های علمیه خواهران یک مرکز تربیت مدرس در قم راه‌اندازی شده است که اکنون فارغ‌التحصیلان نخستین دوره آن در سطح شهرهای مختلف کشور به فعالیت می‌پردازند.

وی اظهار داشت: در اجرای فعالیت‌های مرکز تربیت مدرس تعدادی از افراد واجد شرایط از شهرهای مختلف کشور که زمینه بیشتری برای توسعه حوزه‌های علمیه خواهران دارند،‌ جذب می‌شوند و طی سه سال دوره آموزشی مدرسی حوزه‌های علمیه خواهران را طی می‌کنند.

قائم‌مقام حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در سال 75 آغاز به کار کرده است، اظهار داشت: در مدت حدود 13 سال از آغاز به کار این نهاد، اکنون در حدود 280 مدرسه علمیه خواهران سطح دو و سطح سه در کشور فعال هستند.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته به منظور متناسب‌سازی نظام آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران با اقتضائات بانوان گفت: در حال حاضر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به بلوغ نسبی رسیده است و در حدود 40 هزار طلبه خواهر در آن مشغول به تحصیل هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با هدف ایجاد توانایی تدریس و تبلیغ در میان خواهران طلبه انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: طلاب در مدت تحصیل در دوره عمومی مقدمات فعالیت‌های پژوهشی را نیز طی می‌کنند.

قائم مقام حوزه‌های علمیه خواهران ضمن تاکید بر جایگاه حوزه‌های علمیه در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان تصریح کرد: یکی از اهداف ضروری نظام اسلامی در مقابله با تهاجم فرهنگی باید توسعه حوزه‌های علمیه خواهران باشد.

وی افزود: حوزه‌های علمیه با تقویت انگیزه‌های معنوی که نشات گرفته از نهاد حوزه است و آموزش‌های دینی می‌توانند تاثیر چشمگیری در مقابله با تهاجم فرهنگی داشته باشند.

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به طرح مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به منظور زیر پوشش قرارگرفتن مناطق پیرامونی مدارس علمیه شهرهای مختلف در فعالیت‌های تبلیغی مدارس علمیه خواهران گفت: در اجرای این طرح، مدارس علمیه خواهران در هر شهر مناطق پیرامونی خود را از حیث فعالیت‌های فرهنگی زیر پوشش قرار می‌دهند.

وی همچنین از حمایت برخی از استانداران استان‌های مختلف کشور از توسعه مدارس علمیه خواهران تقدیر کرد./د102
ارسال نظرات