۲۱ آذر ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۸
کد خبر: ۷۰۴۷۸
مدیر حوزه های علمیه:

مبلغ باید با شیوه انبیا الهی در گفتار و کردار مبلغ دین باشد

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه های علمیه با اشاره به جایگاه تبیلغ در آیات و روایات، گفت: مردم مبلغان دینی را به چشم سربازان امام صادق (ع) و امام باقر(ع) می بینند و از آنها انتظار دارند در همان سطح رفتار کنند.
1/ آيت الله مقتدايي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی، مدیر حوزه های علمیه، كه روز گذشته در جمع مبلغان ماه محرم اصفهان در موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت (ع) به ایراد سخن می پرداخت، با ابراز خرسندی از وضعیت تبلیغ در اصفهان، گفت: تبلیغ وظیفه اصلی همه پیامبران الهی بوده است و آنها در همین راستا تا مرز شهادت پیش رفته اند.

وی حفظ امانت، صداقت، راستی و درستی را از جمله ویژگی های تبلیغات دینی پیامبران دانست و افزود: مبلغ دین باید با کمال خیر و نصح به مردم این اطمینان را بدهد که خیر خواه آنهاست.

مدیر حوزه های علمیه به مشقت های تبلیغ اشاره کرد و اظهار داشت: پیامبران الهی نیز در این مسیر سختی ها و رنج هایی را کشیده اند و حتی برخی از آنها در این مسیر به شهادت رسیدند.

وی به ویژگی مبلغان دینی در آیات کلام الهی اشاره کرد و ابراز داشت: مبلغ دین در راه هدف خود که همان وظیفه اصلی انبیاء است از هیچ کس و هیچ چیزی به جز خدا پروا ندارد.

آیت الله مقتدایی بیان احکام، تبیین اعتقادات، تشویق به اخلاقیات و پرهیز از رذایل را از جمله وظایف مبلغان عنوان کرد و ادامه داد: در دوران غیبت کبری علما، بزرگان دین و روحانیان با به عهده گرفتن وظیفه تبلیغی سهم بسزایی در حفظ اعتقادات و دفع شبهات دشمنان داشته اند.

وی به کمبودهای مبلغان دینی در عرصه تبلیغی اشاره کرد و افزود: الان افزون بر نیاز به مبلغان در داخل کشور، تقاضای اعزام مبلغ در سطح جهانی وجود دارد و این مسوولیت مبلغان و حوزه های علمیه را در این راستا دو چندان می کند.

مدیر حوزه‌های علمیه به تاسیس مرکز زبان آموزی ویژه اعزام مبلغ به خارج از کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر فقط زبان انگلیسی آموزش داده می شود ؛ ولی در آینده با راه اندازی آموزش زبان عربی در این رشته نیز به صورت جدی فعالیت ها را پیگیری می کنیم.

وی بابیان احدایث و روایاتی از معصومین (ع) در خصوص جایگاه تبلیغات دینی و هدایت مردم، خاطر نشان كرد: هر چند امر تبلیغ با مشقات زیادی همراه است؛ ولی لسان روایات ما بیانگر ثواب و ارزش بالای آن در نزد خدا است.

آیت الله مقتدایی، متقن ترین روش امر به معروف و نهی از منکر را شیوه عملی دانست و ادامه داد: مردم مبلغان دینی را به چشم سربازان امام صادق (ع) و امام باقر(ع) می بینند و از آنها انتظار دارند در همان سطح رفتار کنند؛ بنابراین مبلغان دینی باید در هر وضعیت و رفت و آمدی با گفتار و کردار خود مبلغ دین باشند.

وی با بیان خاطره ای از رهبر انقلاب در خصوص توجه به نماز اول وقت و قطع گفتار در هنگام پخش شدن اذان، تصریح کرد: داشتن روحیه تقوا، ورع، کوشش در عبادات، توجه به نماز اول وقت و خیر خواهی را از دیگر ویژگی های مبلغان دینی است که علما بزرگ به آن تاکید داشتند./پ202

ارسال نظرات