معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی؛
شورای تبلیغ در زمان مناسب خود تصمیم گیری نمی کند
خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: شورای تبلیغ با شیوه عملکرد کنونی تا ده سال دیگر هم به نتیجه مثبت و عملی نخواهد رسید.

حجت الاسلام سید محمود مدنی، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه های جمعی گفت: شورای تبلیغ با این شیوه ای که دنبال می کند تا ده سال دیگر هم به نتیجه مثبت و عملی نخواهد رسید.
وی در ادامه افزود: در دیداری که مبلغان با مقام معظم رهبری داشتند، بحث شورای هماهنگی تبلیغ مطرح شد و مقام معظم رهبری آن را به عنوان یکی از مطالبات خودشان مطرح کردند.
حجت الاسلام مدنی اظهار داشت: ما از اصل ایده استقبال کردیم و از همه دستاندرکاران متشکریم، ولی از روند کار به عنوان یک مسؤول تبلیغ گلایه دارم.
وی تأکید کرد: معتقدم این شورا در زمان متناسب خودش تصمیم گیری نمی کند و فرصت ها از دست می رود.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: ما انتظار داشتیم این شورا پس از یک سال و نیم کار به یک سند تبلیغی در حوزه های علمیه و سازمان ها و نهاد های مرتبطش رسیده باشد و حدود فعالیت های هر سازمان مشخص باشد.
وی با اشاره به تداخل ها و فرصت سوزی ها اضافه کرد: شورای تبلیغ هنوز در مباحث نظری باقی مانده و هنوز یک مصوبه هم ابلاغ نکرده و وظایف و حدود سازمان های تبلیغی را نیز مشخص نکرده است.
حجت الاسلام مدنی با اشاره به مطالبه جدی مقام معظم رهبری در زمینه شورای تبلیغ خاطر نشان کرد: از همه دست اندر کاران به ویژه مدیر محترم حوزه علمیه قم، که میزبانی این شورا را بر عهده دارد، می خواهیم به سمت عملی شدن حرف ها بروند و از بحث های نظری گذر کنند.
وی تأکید کرد: این شورا با این شیوه ای که دنبال می کند تا ده سال دیگر هم به نتیجه مثبت و عملی نخواهد رسید و ما از این روند نگران هستیم.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: اگر مقام معظم رهبری در جریان این امور قرار بگیرند، از روند کند این شورا رضایت نخواهند داشت. /919/پ202/ع
ارسال نظرات