مراسم گرامی داشت وحدت حوزه و دانشگاه در حوزه علمیه خواهران بسطام برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ مراسم گرامی داشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور طلاب و استادان مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد شهر بسطام و جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، مراسم گرامی داشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور طلاب و استادان مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد شهر بسطام از توابع شهرستان شاهرود و جمعی از دانشجویان دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در این مدرسه علمیه برگزار شد.
سید رضا سید حسینی، استاد دانشگاه و کارشناس علوم سیاسی در این مراسم گفت: وحدت حوزه و دانشگاه می تواند گرهگشای بسیاری از مشکلات باشد به ویژه در وضع کنونی که دنیای استکباری و دشمنان قسمخورده این ملت که تمام تلاش خود را به ایجاد اختلاف و تشدید آن در قالب یک جنگ بزرگ روانی کرده اند.
وی افزود: وحدت حوزه و دانشگاه یعنی اینکه ما این دو کانون علمی و مرکز تعلیم و تربیت را از لحاظ اخلاق حاکم بر آنها و سیستم و ساماندهی و برخی محتوا به یکدیگر نزدیکتر کنیم. وحدت حقیقی حوزه و دانشگاه در گرو داشتن یک هدف واحد یعنی تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی است.
این استاد دانشگاه اظهار داشت: به دلیل اهمیت نقش این دو قشر در هدایت جامعه است که وحدت بین آنها همواره مدنظر بزرگانی چون امام (ره) و رهبر معظم انقلاب بوده است. شهید مفتح در راه تحقق بخشیدن به آرمانهای بنیانگذار انقلاب اسلامی مبنی بر ایجاد وحدت بین این دو قشر مهم جامعه همت گمارد و در ترغیب نسل روشنفکر و تحصیلکرده به اسلام نقش مهمی داشت.
وی گفت: بیگانگان در زمان طاغوت برای رسیدن به آمال خودشان کوشیدند دین را در مقابل دانشگاه و دانشگاه را در مقابل دین قرار داده و قداست و تقوای روحانیت را در نظر دانشگاهیان مخدوش جلوه دهند که با درایت خاص امام راحل این کار خیلی دوام پیدا نکرد و در اوایل انقلاب رگههایی از وحدت بین حوزه و دانشگاه دیده شد.
سید حسینی وحدت آرمانی و اخلاقی در عرصههای سیاسی و اجتماعی، وحدت معرفت شناختی، وحدت ساختاری، وحدت ایدئولوژیک و وحدت مبتنی برتقسیم کار را از جمله عوامل و محدوده دو قشر عظیم دانشگاه و حوزه عنوان کرد.
وی مبادله افکار و روشها بین دو نهاد مقدس حوزه و دانشگاه را راهکاری مناسب برای وحدت این دو قشر دانست و افزود: امتیازهای حوزه و دانشگاه باید مبادله شده و اخلاص، صفا، ایثار، معنویت، زهد و احترام به سنتهای اصیل و ارزشمند و نیز توجه به واقعیات، نگرش سازنده، پویا و استفاده از روشهای جدید و کارساز مکمل هم شوند.
برگزاری مسابقه، قرائت مقاله توسط یکی از طلاب درباره وحدت حوزه و دانشگاه و تجلیل از 9 طلبه نمونه در زمینه پژوهش برتر و مسابقات علمی از دیگر برنامه های این مراسم بود./960/پ202/ص
ارسال نظرات