۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۰
کد خبر: ۷۱۳۰۵

برپایی مراسم عزاداری سالار شهیدان در حوزه علمیه خواهران مشهد

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: همزمان با آغاز ماه محرم مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان، ویژه بانوان این مدرسه علمیه برگزار می شود.
شور حسيني در آستانه فرا رسيدن محرم


معصومه اسدی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه معصومه(س)، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، اظهار داشت: مراسم عزاداری در دهه اول ماه محرم همه روزه از ساعت نه تا دوازده همراه با قرائت زیارت عاشورا و مرثیه سرایی در این مدرسه علمیه برگزار می شود.

وی ادامه داد: با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه جنگ نرم و آماده سازی مردم توسط مبلغان و ایجاد بصیرت در آن ها بر آن شدیم تا در کنار برپایی مراسم عزاداری امام حسین(ع)، عبرت هایی از عاشورا به همراه مسائل سیاسی و اجتماعی زمان حاضر برای سوگواران حسینی بیان شود.

اسدی با اشاره به برپایی ایستگاه صلواتی ویژه ماه محرم در این مدرسه علمیه اظهار داشت: همزمان با آغاز ماه محرم ایستگاه صلواتی که شامل تلاوت قرآن، قرائت زیارت عاشورا و ... می شود، برپا شده که تا پایان ماه محرم و صفر در این مدرسه دایر خواهد بود./930/پ202/ص

 

ارسال نظرات