۰۸ دی ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۷۱۶۶۷
حجت الاسلام سالک:

تکلیف ما صیانت از اسلام است هرچند در این مسیر کشته شویم

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت (ع) گفت: چهارده هدف توسط 17 گروه اپوزیسیون خارج از کشور به محوریت خاندان پهلوی و در داخل با محوریت کمیته x و کمیته صیانت از آرا برنامه ریزی شده بود و پس از شکست در انتخابات پرده به پرده اجرا شد.
حجت الاسلام سالک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام احمد سالک، معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، صبح امروز در جمع تظاهرات کنندگان اصفهان با اشاره به حوادث روز عاشورا در تهران گفت: بار دیگر تاریخ تکرار شد و همانگونه که یزیدیان و امویان در روز عاشورا با به شهادت رساندن امام حسین (ع) قصد از بین بردن اسلام را داشتند و با سوت و کف خود سعی داشتند صدای امام حسین به جایی نرسد امروز هم امویان جدید حرمت عاشورای حسینی را با سوت و کف خود شکستند تا مبادا صدای نهضت حسینی به جایی برسد.

وی به توهین های صورت گرفته در روز گذشته نسبت به مقدسات مذهبی از جمله اصل ولایت فقیه و تعرض به عزاداران و نمادهای عزاداری عاشورای حسینی عنوان داشت: همان طوری که در اصل عاشورا خیمه های اهل بیت(ع) توسط یزیدیان به آتش کشیده شد و اموال آنها غارت شد در روز گذشته اموال هیات های مذهبی، دسته های عزاداری توسط عده ای مزدور به آتش کشیده شد.

وی تعرض به اصول تشیع به ویژه اصل ولایت فقیه را ادامه راه قبلی فتنه گران در پاره کردن عکس حضرت امام (ره) دانست و افزود: اصل ولایت فقیه یعنی ولایت امام زمان (عج) و توهین به آن توهین به امام زمان(عج)، ائمه اطهار (ع) و پیامبر اعظم است.

حجت الاسلام سالک دست برداشتن از فرهنگ عاشورا را مساوی با تسلط کفار بر جامعه اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند اگر دشمن فشار و تهدید خود را نسبت به این ملت و نظام افزایش دهد صلح امام حسن (ع) تکرار نخواهد شد بلکه عاشورای دیگری به وجود خواهد آمد.

وی به حضور ائمه جماعات کفن پوش اصفهان در جمع تظاهرات کنندگان اشاره کرد و ابراز داشت: روحانیت با این حرکت خود نشان داد که آماده هرگونه جان فشانی در راستای حکومت دینی است و در این مسیر یک قدم عقب نشینی نخواهد کرد.

معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت (ع) موسوی، کروبی و خاتمی را سران فتنه خواند و ادامه داد: چهارده هدف توسط 17 گروه اپوزیسیون خارج از کشور به محوریت خاندان پهلوی و در داخل با محوریت کمیته x و کمیته صیانت از آرا برنامه ریزی شده بود و پس از شکست در انتخابات پرده به پرده اجرا شد.

وی جدا کردن مردم از رهبری نظام، به چالش کشیدن اصل ولایت فقیه، حمله به مصداق ولی فقیه امام خامنه ای، حمله به ارکان نظام از جمله شورای نگهبان، بسیج، سپاه و حمله به مقدسات مکتب تشیع را از جمله این 14 هدف عنوان کرد و افزود: هدف آمریکا و اسرائیل در حمایت از آشوبگری های روز عاشورا ضربه زدن به اسلام ناب محمدی و محوریت حاکم دینی و در راس آن مقام معظم رهبری است.

حجت الاسلام سالک ادامه داد: حضور مردم اصفهان در این صحنه و صحنه توهین به حضرت امام(ره) بیان گر این واقعیت بود که مردم ایران مانند لشکریان کوفه پشت امام خود را خالی نخواهند کرد و پا به پای رهبری تا ظهور حضرت مهدی(عج) حرکت خود را ادامه خواهند داد.

وی پشتیبانی رسانه های گروهی غرب از اغتشاشات اقلیت خشونت طلب و ساختار شکن در روز عاشورا را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در روز گذشته شعار هیات لذله به جای هیات منا الذله توسط اغتشاشگران مطرح شد که این شعار قبلا توسط اسرائیل طراحی شده بود و این یک انحراف بزرگ در مکتب عاشورا است.

معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت (ع) خطاب به سران فتنه اظهار داشت: هر چه به اموال عمومی و عزت کشور ضربه بخورد و نظام اسلامی در حرکت های اقتصادی خود با سنگ اندازی مواجه شود شما نیز در این مسیر شریک هستید و فردای قیامت جوابگو خواهید بود.

وی با انتقاد از قوه قضاییه تاکید کرد: صبر ملت ایران در مقابل این همه جنایات روزی به سر خواهد آمد و باید هر چه سریعتر و با برخوردی قاطعانه و انقلابی سران اغتشاش به دست قانون سپرده شوند.

حجت الاسلام سالک ادامه داد: متاسفانه قوه قضاییه به جای دستگیری و مجازات عاملان این گونه حرکت ها، دستگیر شدگان قبلی را با یکسری وثیقه آزاد می کند تا در خانه های خود بنشینند و به ادامه توطئه های خود علیه نظام مبادرت کنند.

وی به فرازهایی از بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: تکلیف ما صیانت از اسلام است و در این مسیر چه کشته شویم و چه بکشیم پیروزیم و اگر نوکران آمریکا این اعتقاد ما را سیاست توسعه طلبانه و تشکیل امپراتوری بزرگ هم بدانند از آن هیچ باکی نداریم.

وی ادامه داد: ما در صدد خشکاندن ریشه های کمونیسم، صهیونیسم و سرمایه داری هستیم و معتقدیم که در این مسیر حکمت حسینی تدبیر امام راحل و ابتکار عمل رهبر فرزانه انقلاب بر زور و سلطه و جنگ نرم دشمن پیروز است و دلیل آن همین زبونی آمریکا در حمایت از چهار فریب خورده داخلی است.

حجت الاسلام سالک خاطر نشان کرد: آرامش و حفظ وحدت بر حول محور ولایت فقیه، عدم توجه به شایعات بیگانگان رمز پیروزی ما و موجب یاس کفار جهانخوار خواهد شد.

وی اضافه کرد: این اجتماع بار دیگر بیانگر این مطلب است که ملت قهرمان ایران با رهبری فقیهی عادل و مجتهدی اقوی به عده ای اراذل و اوباش سازماندهی شده اجازه نخواهد داد که به حرکت های مذبوحانه خود ادامه دهند و با تبعیت از این انسان بزرگ که رهبری جهان اسلام را در عرصه بین المللی به عهده دارد مقدمات ظهور حضرت ولی عصر(عج) را فراهم خواهد ساخت./965/پ202/ع
ارسال نظرات