۰۸ دی ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۲
کد خبر: ۷۱۷۲۲
شورای طلاب و فضلای خراسان شمالی حوزه علمیه مشهد

قوه قضاییه اغتشاشگران را به سزای اعمالشان برسانند

خبرگزاری رسا ـ شورای طلاب و فضلای خراسان شمالی حوزه علمیه مشهد با صدور بیانیه ای از مسؤولان امنیتی و قضایی خواست با شناسایی عوامل و مسببان این وقایع ناگوار؛ قاطعانه برخورد نموده و آنان را به سزای قانونی و شرعی خویش برسانند.
آشوب پس از انتخابات در تهران
 
به گزارش خبرگزاری رسا، شورای طلاب و فضلای خراسان شمالی حوزه علمیه مشهد با صدور بیانیه ای ضمن تقدیر از حضور به موقع و شایسته امت خداجوی و سلحشور در برخورد با اغتشاشگران از مسؤولان امنیتی و قضایی خواست با شناسایی عوامل و مسببان این وقایع ناگوار؛ قاطعانه برخورد نموده و آنان را به سزای قانونی و شرعی خویش برسانند.
 
در بخشی از این بیانیه آمده است: با خبر شده‌ایم که متاسفانه امروز، در روز عاشورا در حالیکه ملت سوگوار به طور یکپارچه در مراسم عزاداری و روضه خوانی اباعبدالله الحسین (علیه السلام) شرکت داشته اند و بر سرو سینه می زدند؛ عده‌ای ساختار شکن، با کف و سوت با حرمت شکنی عاشورای حسینی، به طور سازمان یافته و هماهنگ با رسانه های دروغ پردازی و شایعه پراکنی استکباری بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، جسارت کرده‌اند و گستاخی را با شعار برعلیه باورها و ارزشهای اسلامی و مقدسات مذهبی برای تحقق خوابهای پریشان دشمنان اسلام و ایران، بیشتر کرده‌اند.

این بیانیه می افزاید: شورای طلاب و فضلای خراسان شمالی حوزه علمیه مشهد، با تسلیت این حرمت شکنی بزرگ به ساحت مقدس حضرت ولی‌عصر(عج) و رهبر فرزانه انقلاب و مراجع تقلید و کلیه حوزویان و دانشگاهیان با بصیرت و آحاد ملت اعلام می دارد امروز پاسخگویی به ندای هل من ناصر حسینی در استمرار آرمان امام راحل و شهدای والا مرتبه اسلام و حفظ و حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت مطلقه فقیه و بصیرت در برابر فتنه گران و اطاعت از ولی فقیه واجب الاطاعه و رهبر حکیم و فرزانه حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (دامت برکاته) که حجت شرعی و قانونی برای همه است، تجلی پیدا می‌کند.

در پایان بیانیه تصریح شده است: اطمینان داریم که خروش حسینی شما عاشورائیان و غیرت دینی و انقلابی ملت آگاه و حاضر در صحنه توطئه دشمنان اسلام و نظام اسلامی را چون گذشته خنثی خواهد کرد. شورای طلاب و فضلای خراسان شمالی حوزه علمیه مشهد، ضمن تقدیر از حضور به موقع و شایسته شما امت خداجوی و سلحشور در برخورد با اغتشاشگران از مسئولین امنیتی و قضایی درخواست می نماید که با شناسایی عوامل و مسببان این وقایع ناگوار؛ قاطعانه برخورد نموده و آنان را به سزای قانونی و شرعی خویش برسانند./917/د102/ص
ارسال نظرات