۰۹ دی ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۹
کد خبر: ۷۱۸۵۱
امام جمعه قزوین:

پیروی و تبعیت از ولایت فقیه و نظام اسلامی بر همگان لازم است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه و استاندار قزوین با صدور بیانیه ای حرمت شکنی عده ای ساختارشکن و بی خرد را در روز عاشورا محکوم کردند.
پیروی و تبعیت از ولایت فقیه و نظام اسلامی بر همگان لازم است

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی باریک بین، امام جمعه و نماینده ولی فقیه و همچنین احمد عجم، استاندار قزوین با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن حرمت شکنی روز عاشورا از سوی عده ای ساختارشکن و بی خرد، پیروی و تبعیت از ولایت فقیه و نظام اسلامی را خواستار شدند.

در این بیانیه آمده است: سالها از واقعه عاشورا می‌گذرد و تاریخ موجی از عشق به ابا عبدالله الحسین را که برخواسته از سینه های داغدار پیروان حضرتش میباشد بر دوش کشیده و هیچ لحظه ای بی محبت شهدای کربلا در قلبهای ما رقم نخورده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره)ارمغان نهضت حسینی است و در ادامه راه خمینی کبیر (قدس سره)فرزند خلف انقلاب و امام ،حضرت آیة الله العضمی خامنه ای (مد ظله)پاسدار انقلاب و آرمانهای امام بوده و هستند .

در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به این‌که دشمنان اسلام و انقلاب در هیچ برهه ای از حمله و صدمه زدن به ارزش‌های اسلامی و انقلابی دست بردار نبوده و نیستند و اینبار نیز با هتک حرمت عزای حسینی، غمی عظیم در دلهای عاشقان آن حضرت نهادند، تصریح شده است: اینجانبان حرکت زشت و پلید این منافقان و دشمنان اسلام ونظام را، محکوم کرده و از مردم شریف استان می‌خواهیم با محکوم کردن این اعمال ننگین پیروی و تبعیت خود از ولایت فقیه و نظام اسلامی را بار دیگر به نمایش بگذارند./920/د102/ف.
ارسال نظرات