۱۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۹
کد خبر: ۷۱۹۷۳
تا 10 بهمن ماه؛

مهلت ارسال آثار همایش بزرگداشت علامه محمد تقی مجلسی تمدید شد

خبرگزاری رسا ـ دبیر همایش بزرگداشت علامه محمد تقی مجلسی از تمدید مهلت دریافت آثار این همایش در چهار محور و دوازده موضوع تا دهم بهمن ماه خبر داد.
مقاله نويسي

حجت الاسلام علی غلامی دبیر همایش بزرگداشت علامه محمد تقی مجلسی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، گفت: در ادامه سلسله همایش های حیات دوباره جامعة المصطفی (ص) العالمیه اصفهان، همایش بزرگداشت علامه محمد تقی مجلسی  در اصفهان برگزار می شود.

وی ادامه داد: فراخوان مقاله این همایش از چند ماه پیش در چهار محور شخصیت و زندگی علامه، روش شناسی علمی علامه، معنویت و سلوک و مجلسی و سیاست و 12 موضوع از اطلاع رسانی شده و تاریخ دریافت آثار که قبلا تا آخر آذر ماه اعلام شده بود، تا دهم بهمن ماه تمدید شد.

دبیر همایش بزرگداشت علامه محمد تقی مجلسی افزود: صاحب نظران تا دهم بهمن ماه فرصت دارند با راسال مقلات حد اکثر در 25 صفحه، به همراه چکیده مقاله و لوح فشرده تایپ شده به نشانی اصفهان، میدان قیام، بازار ریسمان، مدرسه حکیمیه، دبیرخانه همایش بزرگداشت علامه محمد تقی مجلسی در این همایش شرکت نمایند.

وی خاطر نشان کرد: تمامی مقالات تایید شده توسط دبیرخانه در مجموعه مقلات همایش به چاپ خواهد رسید.

حجت الاسلام غلامی یادآور شد: این همایش به همت جامعة المصطفی (ص) العالمیه واحد اصفهان و با همکاری دانشگاه اصفهان، اداره کل اوقاف و امور خیریه اصفهان وشهرداری اصفهان برگزار خواهد شد.

گفتنی است، علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 4454253و نمابر 4462348 و پیش شماره 0311 یا از طریق نشانی الکترونیکی: isfahan@miu.ac.ir ارتباط برقرار کنند./965/پ202/ص

ارسال نظرات