مدیر مدرسه علمیه خواهران مرند:
مهلت ارسال مقاله به همایش جوان و عشقهای کاذب تمدید شد
خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه خواهران مرند از تمدید مهلت ارسال مقالات به همایش منطقه ای جوان و عشق های کاذب خبر داد.

معصومه غیبی، مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهرای(س) مرند، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مرند اظهار داشت: همایش جوان و عشق های کاذب که قرار بود 29 دی امسال همزمان با ولادت امام محمد باقر(ع) در مرند برگزار شود که با تمدید مهلت ارسال مقالات، زمان برگزاری این همایش نیز تغییر یافت.
وی گفت: مهلت ارسال مقالات به این همایش، تا پانزدهم فروردین 89تمدید و زمان برگزاری این همایش نیز به پانزدهم اردیبهشتماه سال آینده موکول شد.
دبیر این همایش گفت: علل گرایش جوانان به عشق های کاذب، آسیب شناسی رابطه دختر و پسر، جوان، اینترنت و آسیب شناسی اخلاقی و دینی، شیوه های تقویت ایمان و اعتقاد و مبانی دینی جوانان از جمله محورهای فراخوان این همایش است.
غیبی با اشاره به اینکه از برگزیدگان مقالات تجلیل و تقدیر خواهد شد، ادامه داد: آسیب شناسی کاهش سن ازدواج جوانان، الگوگیری از سیره زندگانی علی(ع) و حضرت زهرا(س) در عصر حاضر و بررسی راهکارهای ترویج ازدواج اسلامی از جمله دیگر محورهای این همایش خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: علاقهمندان می توانند آثار خود را تا پایان وقت اداری، پانزدهم فروردین 89 به دبیر خانه این همایش واقع در شهرستان مرند خیابان شهید رجایی، مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) ارسال کنند.
گفتنی است، علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره 2271500 – 0491 تماس بگیرند./935/ت 302/ الف
ارسال نظرات