۰۲ تير ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۷۲۴۳
مسؤول دبیرخانه کانون مساجد استان قم:

طلاب متولیان اصلی مدیریت مساجد هستند

خبرگزاری رسا ـ مسؤول دبیرخانه کانون مساجد استان قم گفت: طلاب متولیان اصلی مدیریت مساجد هستند و با حضور پررنگ آنها، مساجد موقعیت‌های بهتری را در جامعه به دست می‌آورد.
نشست خبري مسؤول دبيرخانه كانون مساجد استان قم حجت الاسلام سعيد روحاني حجت الاسلام سعيد روحاني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سعید روحانی، در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان این‌که نقش مساجد و رسالت آن در جامعه با سایر ارگان‌های فرهنگی متفاوت است، گفت: بعد از انقلاب رشد خوبی را در مسجد شاهد بودیم اما این رشد به حد مطلوب نرسیده است.

وی در ادامه افزود: بر این اعتقاد هستیم که مسجد می‌تواند در تمامی مسائل اجتماعی نقش مؤثری داشته باشد.

مسؤول دبیرخانه کانون مساجد استان قم همچنین از تشکیل چهار گروه اندیشمندان حوزه و دانشگاه، مطالعات و برنامه‌ریزی‌های راهبردی و کاربردی، طرح و برنامه و کانون فرهنگی مساجد خبر داد و اظهار داشت: این چهار گروه به صورت مجزا شکل گرفته است که از جمله وظایف آن برطرف کردن ضعف‌های جامعه و مشخص کردن سیاست‌های کلی مساجد است.

حجت‌الاسلام روحانی، همچنین افزایش آموزش‌های تخصصی‌ برای مسؤولان کانون‌ها را خواستار شد و آن را از جمله اهداف کانون برای بهتر اداره کردن کانون‌های فرهنگی دانست.

وی سپس استفاده از طلاب آموزش دیده و پررنگ کردن حضور طلاب در مساجد را سبب رونق عملکرد مساجد دانست و اضافه کرد: طلاب متولیان اصلی مدیریت مساجد هستند و با حضور پررنگ آنها، مساجد موقعیت‌های بهتری را در جامعه به دست می‌آورد.

مسؤول دبیرخانه کانون مساجد استان قم با تأکید بر این‌که در سایه همکاری خالصانه و کار فرهنگی جهادی می‌توان موفق بود، خاطرنشان کرد: اعتبار مالی مساجد بسیار پایین است و کسانی که به مسائل مادی طمع دارند، در این عرصه موفق نخواهند شد.

حجت‌الاسلام روحانی افزود: کار فرهنگی یک کار فردی نیست و همه باید تعامل داشته باشند و تعامل هم به صورت ویژه باشد تا کار ویژه‌ای انجام شود.

وی با اشاره به طرح اوقات فراغت در مساجد از برگزاری مسابقات ورزشی در پنج رشته خبر داد و گفت: با تعاملی که با وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است، از فضای مدارس برای برگزاری این مسابقات استفاده خواهد شد.

مسؤول دبیرخانه کانون مساجد استان قم در ادامه عملکرد کانون فرهنگی را فراتر از جوانان و نوجوانان و برای تمام فصول دانست و اظهار داشت: مناسب است برنامه‌های فرهنگی در مساجد به صورت مستمر انجام گیرد تا بتوانند جای خود را در جامعه باز کنند.

حجت‌الاسلام روحانی تعداد کانون‌های مساجد استان قم را حدود 103 کانون معرفی کرد و گفت: برای هر کانون مبلغ چهارصد هزار تومان در نظر گرفته‌ایم که از این مبلغ یکصد هزار تومان به هر کانون پرداخت شده است.

وی در پایان از تشکیل گروه‌های برتر در کانون‌های مساجد خبر داد و با بیان این‌که اکنون 15 گروه برتر در قم وجود دارد، خاطرنشان کرد: وظیفه کانون‌های برتر، قوی کردن کانون‌های دیگر است.
ارسال نظرات