در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار رسا؛
مشکلات و موانع تبلیغ در استان فارس تشریح شد
خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: تعدد مبادی اعزام، کمبود منابع مالی برای حمایت از مبلغان، نبود خانه عالم به تعداد کافی و کمبود مبلغ واجد شرایط استقرار از مهمترین مشکلات تبلیغ در استان فارس است.

حجتالاسلام ولیالله محمودینژاد، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: تعدد مبادی اعزام مبلغ از برجسته ترین مشکلات تبلیغ در استان فارس است و لازم است تا مبادی متعدد اعزام در هم ادغام شده و یک نهاد متولی اعزام مبلغ باشد تا شاهد دوباره کاری و موازی کاری در بحث اعزام مبلغ نباشیم.
وی در ادامه افزود: مشکل حمایت و پشتیبانی مالی از مبلغان و کمبود روحانی و مبلغ واجد شرایط جهت استقرار بخشی از مشکلات تبلیغ در استان فارس است.
حجت الاسلام محمودی نژاد اظهار داشت: کمبود خانه عالم از دیگر مشکلاتی است که در تبلیغ استان با آن روبرو هستیم.
وی بیان داشت: در استان فارس 180 روحانی طرح هجرت، 63 روحانی مستقر و نزدیک به 55 روحانی خود استقرار ، حضور دارند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس با دعوت از روحانیان و مبلغان واجد شرایط استقرار برای حضور در فارس ابراز داشت: نزدیک به ششصد روستای با جمعیت بالای هزار نفر داریم که با احتساب روحانیان و مبلغان حاضر، بیش از سیصد روستا در استان فارس فاقد مبلغ و روحانی است.
وی با اشاره به ساخت هشتاد خانه عالم در استان فارس خاطر نشان کرد: عده ای شرط حضور روحانی را ساخت خانه عالم در روستا ها می دانند اما به نظر بنده تا روحانی در روستایی حضور نیابد، خانه عالمی در آن روستا ساخته نمی شود و برکت حضور روحانیان است که منجر به احداث خانه های عالم در روستا ها می شود.
حجت الاسلام محمودی نژاد تعدد مبادی اعزام مبلغ را از دیگر مشکلات تبلیغ در استان فارس بیان کرد و گفت: لازم است تا مبادی متعدد اعزام در هم ادغام شده و یک نهاد متولی اعزام مبلغ باشد تا شاهد دوباره کاری و موازی کاری در بحث اعزام مبلغ نباشیم.
وی تصریح کرد: بعضی از مراکز به صورت کاملا اختصاصی و بدون هماهنگی با سازمان تبلیغات که متولی تبلیغ در استان است اقدام به اعزام مبلغ می کنند که این مسأله مشکلات فراوانی را در استان ایجاد می کند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس تأکید کرد: در دهه اول محرم امسال بیش از 1300 مبلغ و نزدیک به 50 مبلغه، به غیر از مبلغان اعزامی از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه به استان فارس اعزام شده اند./919/ت302/ع
ارسال نظرات