۱۸ دی ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۶
کد خبر: ۷۲۵۰۹
رییس حوزه علمیه اهر:

خودفروختگی برخی سران غرب شرم آور است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه و رییس حوزه علمیه اهر با اشاره به احداث دیوار فولادی در نوار غزه گفت: خودفروختگی و خیانت‌ کشورهای عربی به ملت مظلوم و تحت ستم فلسطین شرم آور است.
امام جمعه اهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهر، حجت‌ الاسلام جواد حاجی ‌زاده، امام جمعه و رییس حوزه علمیه اهر امروز در خطبه ‌های نماز جمعه این شهر اظهار داشت: سالروز قیام مردم قم علیه رژیم ستمشاهی که در پی درج مطالب توهین‌آمیز علیه حضرت امام راحل، صورت گرفت نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی بود.

وی خاطر نشان کرد: ملت ایران به فرموده رهبر فرزانه انقلاب همواره موقعیت‌ شناس بوده و هر زمان که احساس کنند دشمنان توطئه جدید در سر دارند، از اهداف و آرمان‌های انقلاب دفاع می‌کنند.حضور مردم قم در قیام 19 دی ماه سال 56 در حمایت از اهداف امام پیش زمینه برای پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) بود و خون شهدای قم در آن روزها درخت تناور انقلاب را تقویت کرد.

حجت الاسلام حاجی زاده در ادامه با اشاره به احداث دیوار فولادی در نوار غزه اظهار داشت: خیانت‌های کشورهای عربی به ملت مظلوم و تحت ستم فلسطین ایجاد دیوار فولادی در مرز بین غزه و مصر نشان از خودفروختگی سران برخی کشورهای عربی و همسو بودن آنها با اسرائیل و آمریکا است. اینگونه حرکات نابخردانه خللی در عزم ملت فلسطین در حمایت از انتفاضه و مبارزات رزمندگان ندارد و فقط خشم نفرت آنها نسبت به سران عرب بیشتر می ‌شود.

امام جمعه اهر در بخش دیگری از سخنان خود بصیرت را مایه دوام نظام اسلامی دانست و گفت: حضور پرشور و حماسی مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی سال جاری جواب دندان‌شکن به بدخواهان نظام و انقلاب بود.  ملت ایران آگاه و هوشیارند و هر زمانی که نیاز به حضور آنها در صحنه‌های مختلف انقلاب شکوهمند اسلامی بوده با حضور موثر و به‌یادماندی خود برگ زرین دیگری را در تاریخ انقلاب اسلامی به یادگار گذاشته‌اند.

رییس حوزه علمیه اهر ولایت را دیدبان امین نظام و انقلاب ذکر کرد و بیان داشت: همه باید با تبعیت از فرامین مقام عظمای ولایت و با وحدت کلمه در حفظ آرمان‌ های انقلاب اسلامی تلاشی مضاعف کنیم./935/پ202/ص
ارسال نظرات