نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:
تشکیل دایرة المعارف رجال دینی و مذهبی استان مرکزی ضروری است
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه استان مرکزی جایگاه و موطن شخصیتهای برجسته بسیاری است، گفت: تشکیل دایره المعارف و بانک اطلاعاتی جامع از رجال و شخصیتهای دینی و مذهبی استان ضروری است.

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی عصر چهارشنبه در جلسه برنامه ریزی پیرامون برگزاری کنگره بین المللی آقا ضیا الدین عراقی بر تشکیل دبیرخانه این کنگره در استان افزود: توسعه و گسترش فرهنگ دینی و مذهبی پشتوانه عمیق انقلاب اسلامی است.
وی بر احیای ارزش ها و مبانی فرهنگی در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: جمع آوری و احیای آثار آقای ضیا الدین به دلیل شخصیت بزرگ و عظیم مذهبی و تاریخی بسیار مهم است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی جمع آوری آثار علما و اندیشمندان فرهیخته استانی در قالب فایل و اسناد را بسیار ضروری دانست و متذکر شد: مقالات کنگره آقا ضیا الدین باید در سطوح مختلف دسته بندی و به صورت سطوح خاص، تخصصی و عمومی تقسیم بندی شود.
دری نجف آبادی بر برنامه ریزی منسجم، در رابطه با برگزاری کنگره آقا ضیا الدین تاکید کرد و بیان داشت: باید همه آثار و برنامه های این شخصیت بزرگ از مبارزات و زندگینامه و از زمان مشروطیت به صورت کامل دسته بندی و در کنگره ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه اصول شیخ آخوند خوانساری، مرحوم نائینی و انصاری به عنوان سه رکن اصلی در حوزه علمیه به طلبه ها ارائه می شود، تصریح کرد: اصول آقا ضیا الدین در مرحله بعدی در حوزه علمیه آموزش داده خواهد شد که در این راستا باید با تشکیل کمیته های مختلف اجرایی، علمی و تبلیغاتی در برگزاری کنگره بین المللی آقا ضیا الدین در این زمینه تلاش کرد.
براساس گزارش مهر، فرماندار شهرستان اراک نیز در این جلسه با بیان اینکه استان مرکزی در عرصه های مختلف دینی، مذهبی و فرهنگی دارای مفاخر ارزشمندی است، افزود: استان مرکزی باید در برگزاری برنامههای فرهنگی از سایر استان ها سبقت بگیرد.
محمد حسن آصفری با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی که موج شبیخون دشمنان در کشور شکل گرفته است خاطرنشان کرد: مردم و به ویژه نسل جوان از شخصیت های فرهنگی، مذهبی و تاریخی استان هیچ گونه شناخت و اطلاعاتی ندارند.
وی با اشاره به اینکه 22 دستگاه اعضای اصلی ستاد کنگره بین المللی آقا ضیا الدین هستند، خاطرنشان کرد: چهار کمیته عملی با مسئولیت دانشگاه ها و حوزه علمیه، کمیته اجرایی با مسئولیت ارشاد اسلامی، کمیته فرهنگی با مسئولیت صدا و سیما و مطبوعات و کمیته مالی با مسئولیت تمامی دستگاه های عضو ستاد کار برگزاری این کنگره را برعهده خواهند داشت./917/د103/ص
ارسال نظرات