۲۵ دی ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۹
کد خبر: ۷۲۹۹۵
فرمانده نیروی انتظامی کشور:

نیروی انتظامی با فتنه گران با شدت تمام برخورد خواهد کرد

فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: حضور میلیونی مردم در راهپیمایی نهم دی ماه حجت را بر ما تمام کرد و نیروی انتظامی این بار با کسانی که در جامعه فتنه ایجاد کنند با شدت تمام برخورد خواهد کرد.
احمدي مقدم فرمانده ناجا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، سردار سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز گذشته در جمع خبرنگاران در سمنان، گفت: افغانستان با حضور نیروهای بیگانه به بزرگترین پایگاه تروریسم تبدیل شده است.

وی حضور نیروهای متجاوز و اشغالگر در افغانستان را مخل امنیت کشورهای منطقه به ویژه ایران دانست و افزود: با خروج اشغالگران و متجاوزان از منطقه، مشکل تامین امنیت در مرزهای شرقی کشور ریشه ای حل خواهد شد.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه برای تامین امنیت و انسداد مرزهای کشور 330 میلیارد ریال اعتبار هزینه می شود تصریح کرد: نیروی انتظامی با جدیت طرح انسداد مرزهای شرقی کشور را با تقویت یگان های مرزی و عملیاتی تعقیب می کند.

احمدی مقدم در خصوص ترور استاد شهید علی محمدی، استاد فیزیک دانشگاه تهران نیز گفت: پرونده این ترور در وزارت اطلاعات در حال بررسی است و نتیجه این بررسی ها به زودی به اطلاع مردم می رسد.

وی همچنین با یادآوری آسیب دیدگی این نیرو در فتنه های اخیر اظهار داشت: این نیرو از فرد یا سازمانی شکایت ندارد اما با توجه به اینکه حضور میلیونی مردم در راهپیمایی نهم دی ماه حجت را بر ما تمام کرد و نیروی انتظامی این بار با کسانی که در جامعه فتنه ایجاد کنند با شدت تمام برخورد خواهد کرد.

فرمانده نیروی انتظامی حرفه ای شدن و مقابله با جرایم جدید را از برنامه های پنجم توسعه نیروی انتظامی دانست و گفت: با اجرای طرح های مقابله با ورود مواد مخدر به کشور، میزان کشفیات مواد مخدر از آذر ماه امسال ۵۰ درصد کاهش یافته و از روزی دو تن به روزی یک تن رسیده است.

گفتنی است، فرمانده نیروی انتظامی روز گذشته در سفر به سمنان در نشستی عملکرد و فعالیتهای فرماندهی انتظامی استان سمنان را بررسی و در دیدار با سه خانواده شهید نیز از ایثار و مقاومت آنان تقدیر کرد.

وی همچنین ده تن از فرماندهان و کارکنان نمونه نیروی انتظامی استان سمنان را مورد تقدیر قرار داد./960/پ202/ص
ارسال نظرات