نماینده ولی فقیه در استان سمنان:
روحانیت باید مردم را به داشتن بصیرت و ولایتمداری دعوت کنند
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: روحانیت باید در نماز های جمعه و جماعت، مساجد و جلسات خصوصی و عمومی مردم را به داشتن بصیرت و ولایتمداری دعوت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد شاهچراغی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، امروز در گردهمایی امامان جمعه این استان که در شهر بیارجمند از توابع شهرستان شاهرود برگزار شد، گفت: امروز جنگ نرم دشمن وارد شهرها، روستاها و خانواده ها شده است و خطر این جنگ بسیار جدی است.
وی تصریح کرد: شناسایی دشمن و سلاح و اهداف دشمن برای مقابله با جنگ نرم وظیفه همه مردم معتقد به ولایت فقیه است.
امام جمعه سمنان با بیان اینکه هر جنگی چه سخت و چه نرم بدون فرماندهی شکست خواهد خورد اظهار داشت: فرمانده امروز ما ولی فقیه زمان رهبر معظم انقلاب است.
حجت الاسلام و المسلمین شاهچراغی افزود: وقتی ما شعار می دهیم «ما همه سرباز توییم خامنه ای گوش به فرمان توییم خامنه ای» باید ببینیم تا کجا آماده هستیم چون اگر از فرمان فرمانده تخلف کنیم قطعا شکست می خوریم.
نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری تبعیت از رهبری و داشتن بصیرت دینی را دو سلاح برنده در مقابله با دشمن عنوان کرد و گفت: روحانیت باید در نماز های جمعه و جماعت، مساجد و جلسات خصوصی و عمومی مردم را به داشتن بصیرت و ولایتمداری دعوت کنند.
وی ادامه داد: برای این کار نسل جوان و دانشجو و دانش آموز در اولویت هستند./960/پ202/ص
ارسال نظرات