۰۳ تير ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۷
کد خبر: ۷۳۲۹
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه زنجان:

نباید به معاندان نظام فرصت تفرقه‌افکنی داده شود

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه زنجان گفت: مصالح و منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نباید به هر بهانه‌ای نادیده گرفت.
ايران

به گزارش خبرگزاری رسا در زنجان، حجت‌الاسلام علی معبودی، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه زنجان شب گذشته در همایش حقوقی و قضایی ایثارگران استان اظهار داشت: نباید امروز به معاندان نظام فرصت تفرقه‌افکنی داده شود.

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه اصارالمهدی زنجان گفت: مصالح و منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نباید به هر بهانه‌ای نادیده گرفت، چراکه این نظام ثمره خون هزاران شهید انقلاب اسلامی و جنگ تحیلی است.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و 72 تن از یاران فداکارش، افزود: این شهید بزرگوار دقایقی قبل از شهادت خود گفته بود که نباید اجازه دهیم که دشمنان سرنوشت ما را به دست گرفته و برای ما مهره‌سازی کنند.

حجت الاسلام معبودی دشمن‌شناسی را از ویژگی‌های شهید مظلوم بهشتی دانست و تصریح کرد: دشمن‌شناسی، اسلام‌شناسی، بینش ‌سیاسی عمیق، عمل‌گرا بودن و حرکت در خط امام (ره) از ویژگی‌های این شهید بزرگوار بود.

وی ادامه داد: باید روش و منش والای شهید بهشتی برای ما الگو و چراغ روشن راهمان باشد.
ارسال نظرات