۰۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۹
کد خبر: ۷۳۴۳۳
مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت تبریز:

انگیزه‌بخشی علمی و معنوی در بین طلاب شهرستانی ضروری است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت تبریز بر تقویت انگیزه طلبگی در حوزه های علمیه شهرستان‌ها تأکید کرد.
حجت الاسلام صفرزاده مدير حوزه علميه سفيران هدايت تبريز

حجت الاسلام قدرت صفرزاده، مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت تبریز، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز اظهار داشت: امروز با توجه به جنگ نرمی که استکبار جهانی علیه نظام اسلامی ایران به راه انداخته، بیش از گذشته نیازمند نقش تاثیرگذار حوزه های علمیه هستیم.

وی ادامه داد: اگر مدارس علوم دینی نتواند طلابی فاضل، توانا و مبلغ تربیت کنند، در رویارویی با نظام سلطه با مشکل روبه رو خواهیم شد.

حجت الاسلام صفرزاده با تأکید بر توجه به روحیات طلاب جوان در مدارس علوم دینی تصریح کرد: ارائه مشاوره های روان‌شناسی مبتنی بر آموزه‌های دینی در حوزه های علمیه ضرورت دارد.

مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت تبریز افزود: متأسفانه گاهی مشاهده می شود، بر اثر شرایط روز جامعه، طلبه جوان آن انگیزه اولیه برای ادامه تحصیل در حوزه علمیه را از دست می‌دهد.

وی بر تقویت انگیزه علمی در میان طلاب حوزه های علمیه شهرستان‌ها تاکید کرد و ادامه داد: متأسفانه در جامعه اسلامی، گاهی جایگاه روحانیت‌ مورد بی‌مهری قرار می گیرد که این مسأله با توجه به روحیه حساس طلاب جوان تبعات خوبی در پی ندارد.

حجت الاسلام صفرزاده با بیان این‌که همواره در‌ تاریخ، روحانیت مورد هجوم تبلیغی دشمنان بوده است، بیان داشت: طلاب باید در نظر داشته باشند که تحصیل علوم دینی و تبلیغ آن نوعی جهاد در راه خدا شمرده می‌شود که به یقین این جهاد با سختی‌هایی همراه است./935/ت202/الف
ارسال نظرات