۰۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۲
کد خبر: ۷۳۶۱۳

معراج السعاده بازنویسی می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مسؤول مؤسسه فرهنگی میثاق غدیر گفت: کتاب معراج السعاده اثر مرحوم ملااحمد نراقی در تبریز بازنویسی می‌شود.
معراج السعاده

حجت‌الاسلام سیدحسین مطهردوست، مسؤول مؤسسه فرهنگی میثاق غدیر تبریز، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، از بازنویسی کتاب معراج السعاده خبر داد و‌ به تشریح جزییات این طرح تحقیقی پرداخت.

مسؤول مؤسسه فرهنگی میثاق غدیر با بیان این‌که کتاب معراج السعاده جزء مفیدترین کتاب‌ها در عرصه اخلاق است، تصریح کرد: این کتاب شریف با وجود این‌که ‌اهمیت خاصی در زمینه ترویج مبانی علوم اخلاقی دارد؛ اما با مهجوریت فراوانی در جامعه روبه‌رو شده است.

حجت الاسلام مطهر‌دوست با اظهار تأسف از مهجوریت کتاب معراج السعاده در حوزه‌های علمیه ‌تأکید کرد: این موضوع در حالی است که بزرگان عرفان حوزه همچون‌ حضرت آیت الله‌ بهجت(ره) مطالعه این کتاب را به طلاب توصیه می‌کردند.

وی با بیان این‌که متن معراج السعاده از لحاظ ادبی دارای واژه های سنگین و گاهی غیر قابل فهم برای عموم است، اظهار داشت: این مسأله یکی از موانع گسترش گرایش به این کتاب شریف در جامعه است.

مسؤول مؤسسه فرهنگی میثاق غدیر افزود:‌ البته این کتاب در زمان خود با متنی بسیار قوی از لحاظ ادبی نگاشته شده و آرایه های ادبی و نیز اصطلاحات خاص ادبی فارسی و عربی در آن فراوان است.

وی با اشاره به تصمیم این مؤسسه برای بازنویسی کتاب معراج السعاده گفت:‌ این کتاب در تبریز و با همت طلاب و با نظارت استادان‌ عرفان و اخلاق حوزه بازنویسی می‌شود.

حجت الاسلام مطهردوست به ویژگی‌های اجرای این فعالیت فرهنگی اشاره کرد و افزود: در این طرح که پیش بینی می شود، یک تا دو سال به طول انجامد، محورهای مهم کتاب و نیز دریافت های محققان از نظرات نویسنده در نگارش متن اصلی مورد توجه قرار خواهد گرفت و تلاش می شود تا حد امکان محتوای کتاب از لحاظ مفهومی به درستی انتقال یابد./935/ت302/س
 
ارسال نظرات