آیت الله شبستری:
دشمن شناسی امام راحل الگویی برای نخبگان است
خبرگزاری رسا ـ عضو خبرگان رهبری گفت: دشمن شناسی و آگاهی به زمان الگویی برای نخبگان سیاسی و دینی جامعه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی امروز در دیدار مسؤولان استانی، اظهار داشت: با گذشت سی و یک سال از وقوع انقلاب اسلامی نه تنها شور و شوق مردم نسبت به آن کمرنگ نشده بلکه بیش از پیش محکمتر می شود.
وی با اشاره به نقش رهبری در جامعه و حکومت اسلامی، افزود: رهبری با عنایت به فرمایشات پیامبر اسلام (ص) و امیر مومنان (ع)، اساس اسلام پویا، بالنده و شاخه پر ثمر آن است.
آیت الله شبستری با تشریح ابعاد شخصیتی امام راحل گفت: آن رهبر فقید بدون در نظر گرفتن امکان شکست یا پیروزی تنها به وظیفه خود در مبارزه با طاغوت عمل کردند، بسیاری از علما در بیانیه های خود نسبت به فساد حاکم در کشور اعتراضاتی داشتند اما امام (ره) لبه تیز تیغ خود را متوجه سلطنت و نظام طاغوتی کرده بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افزود: تشخیص درست امام (ره) در دشمن شناسی و مقابله ایشان با آمریکا، اکنون به شعار مردم آزاده جهان در مبارزه و ایستادگی در برابر استکبار جهانی تبدیل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود رهبری داهیانه رهبر فرزانه انقلاب را عامل عبور نظام از فتنه های دشمنان دانست و افزود: در جریانات 18 تیر، دادگاه برلین، انرژی هسته ای، صنایع دفاعی و جریانات اخیر، تنها مدیریت ایشان منجر به خنثی شدن توطئه ها و دستیابی به نتایج ارزشمند برای عزت اسلام و انقلاب اسلامی شد./935/پ202/ص
ارسال نظرات