به گزارش خبرگزاری رسا، حجتالاسلام محمود عامری بیان کرد: به منظور سهولت برقراری ارتباط و همین طور سرعت بخشیدن به ارائه خدمات مرتبط با پاسخگویی به سوالات شرعی زائران و مجاوران بارگاه رضوی، سامانه تلفنی 32020 تنها مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی از سال 1389 راه اندازی شده و به صورت شبانهروزی در دو بخش برادران و خواهران در حال ارائه خدمت است.
وی ادامه داد: پاسخگویی به سوالات احکامی و شبهات اعتقادی از ساعت 10 الی 22 و پاسخگویی به سوالات قرآنی از ساعت 10 الی 18 انجام میشود که تقریبا روزانه به 3 هزار تماس پاسخ داده میشود و در ماه مبارک رمضان این رقم به 6 هزار و 500 تماس افزایش یافت.
فعالیت 83 کارشناس پاسخگویی در حوزه احکام، عقاید و قرآن
رئیس اداره پاسخگویی به سؤالات دینی حرم مطهر رضوی تصریح کرد: اداره پاسخگویی به سؤالات دینی حرم مطهر رضوی در حال حاضر با بهرهگیری از حدود 83 کارشناس دینی، به صورت شبانهروزی به سؤالات و شبهات زائران حرم مطهر و مخاطبان اقصی نقاط کشور، در حوزه احکام و عقاید و قرآن پاسخ میدهد.
عامری به وجود 6 دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی برادران در حرم مطهر رضوی اشاره کرد و افزود: این دفاتر در مدرسه پریزاد ، صحن آزادی، صحن انقلاب اسلامی به صورت شبانه روزی و در مسجد گوهرشاد و رواق دارالحجه ساعاتی از شبانه روز پاسخگوی مراجعه کنندگان هستند.
وی با اشاره به میزهای خدمت سوالات دینی در حرم مطهر رضوی ادامه داد: این میز خدمت در رواق امام خمینی (ره) به صورت شبانه روزی پاسخگوی زائرن و مجاوران است همچنین میزهای خدمت در مناسبت ها و ایام تابستان در بست شیخ طوسی و طبرسی ساعتی از شبانه روز به مراجعه کنندگان ارائه خدمت میکنند.
رئیس اداره پاسخگویی به سؤالات دینی حرم مطهر رضوی افزود: در حال حاضر 3 دفتر پاسخ گویی به سوالات شرعی خواهران در حرم مطهر فعالیت دارند، این دفاتر در صحن انقلاب اسلامی و صحن آزادی به صورت شبانه روزی و در دفتر رواق دارالحجه ساعاتی از شبانه روز پاسخگوی مراجعهکنندگان هستند.
پاسخگویی به سوالات احکام و شبهات در نرم افزار نسیم رضوان
عامری به پاسخگویی سوالات شرعی و اعتقادی زائران از طریق نرم افزار نسیم رضوان اشاره کرد و افزود: یکی از فعالیت های دیگر اداره پاسخگویی، پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی از طریق پیامرسان نسیم رضوان است که در حال حاضر به صورت میانگین روزانه 600 سوال در این پیامرسان پاسخ داده میشود.
وی با اشاره به برگزاری برنامه فقه و زندگی در مدرسه پریزاد یادآور شد: در این برنامه سعی میشود احکام مورد ابتلای مخاطب به صورت عکس نوشته و پاور مطرح شود و همچنین موضوعات پرکاربرد احکام انتخاب و از طریق پاورپوینت، احکام برای مخاطب ارائه میشود.
رئیس اداره پاسخگویی به سؤالات دینی حرم مطهر رضوی با بیان اینکه به صورت میانگین روزانه 18 برنامه تبیین احکام دینی در صحن ها و رواقهای حرم مطهر برگزار میشود، یادآور شد: در حال حاضر روزانه 4 نوبت در رواق امام خمینی (ره) و رواق دارالحجه قبل از نماز ظهر و مغرب بیان احکام بیست دقیقهای اجرا و در قالب احکام بین الصلاتین، مسائل مهم و کاربردی مانند جهاد تبیین، احکام بانکی، احکام فضای مجازی، احکام روزه، نماز به صورت روان و شیوا برای زائران بیان میشود.