۰۷ تير ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۰
کد خبر: ۷۶۰۶
همسر یکی از بازداشت شدگان حوادث اخیر:

از کشورهای مختلف پیشنهاد پناهندگی داریم

خبرگزاری رسا ـ همسر مصطفی تاج زاده و تنی چند از زندانیان و فعالین سیاسی زن به دعوت فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی در مجلس حضور یافتند و در جمع خبرنگاران پارلمان اظهار نظر کردند.
اغتشاش بعد از انتخابات رياست جمهوري دهم در تهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، فخر السادات خانم محتشمی پور همسر مصطفی تاج زاده به همراه همسر داوود سلیمانی و تنی از چند از فعالان سیاسی زن به دعوت فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی در مجلس حضور یافتند و با اعضای این فراکسیون دیدار داشتند.

همسر تاج زاده با حضور در جمع خبرنگاران پارلمان ضمن انتقاد و توهین به نمایندگان مجلس مدعی شد که علی رغم پیشنهاد های مختلف پناهندگی برای ما از سوی کشورهای مختلف معتقد به حل و فصل مشکلمان از طریق قانون هستیم.

وی افزود: ما تشکل هایی در چارچوب قانون هستیم و معتقد حل و فصل قانونی مشکلمان بوده و در این زمینه تلاش خود را ادامه میدهیم.

وی در جواب به سئوال یکی از خبرنگارنگاران برای مصاحبه با وی، او را جاسوس خطاب کرد و از مصاحبه با او امتناع نمود.

محتشمی همچنین با کلماتی توهین آمیز خطاب به یکی از افراد حاضر در جمع، نمایندگان خانه ملت را بی رگ معرفی کرد و اشاره داشت : بسیاری از زندانیان از نظر جسمی حال جسمی مناسبی ندارند و از قوه قضاییه می خواهیم هر چه سریعتر به این وضعیت رسیدگی کنند.
ارسال نظرات