۰۷ تير ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۵
کد خبر: ۷۶۴۰
آیت الله مقتدایی:

همه باید به حضور و انتخاب ملت احترام بگذاریم و بهانه دست دشمنان ندهیم

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه قم در سالگرد شهدای هفتم تیر در رشت گفت: شهید بهشتی یک وزنه بود و افکار عمومی را هدایت می کرد.
آيت الله مرتضي مقتدايي مدير حوزه علميه قم

به گزارش خبرنگر خبرگزاری رسا در رشت، آیت الله مرتضی مقتدایی، مدیر حوزه های علمیه کشور، بعد از ظهر امروز در  مراسم سالگرد شهدای هفتم تیر در رشت، گفت: شهید بهشتی یک وزنه بود و افکار عمومی را هدایت می کرد.
 
وی با بیان این كه شهید بهشتی یک فقیه و فیلسوف بود و در علوم روز صاحب نظر بود، گفت: شهید بهشتی به عنوان مردی عالم و مجاهد و صاحب فکر پناهی برای مسؤولین آن زمان بود.
 
آیت الله مقتدایی، شهید بهشتی را مدیری توانمند و آشنا به مسایل جامعه و زمان توصیف كرد و افزود:  شهادت او در واقع ضربه بزرگی به مدیریت سیاسی کشور وارد کرد و این موضوع را تلاش ها و خدمات او که به انقلاب و به خصوص در تدوین قانون اساسی می شود دریافت.
 
مدیر حوزه علمیه قم با بیان این كه هفتم تیر حادثه عجیبی بود که به دست جنایتکاران تاریخ و منافقان کوردل صورت گرفت، تصریح كرد: هدف دشمن از این اقدام این بود که نه فقط بهشتی را از ملت بگیرد بلکه کشور را از بین ببرد و هدف نهایی سقوط ملت بود.
 
آیت الله مقتدایی ادامه داد: در آن زمان امام به مردم روحیه استقامت دادند و امروز هم نیاز به استقامت داریم و باید در خط ولایت فقیه ثابت قدم باشیم.
 
عضو شورای عالی حوزه علمیه قم با بیان این‌كه بهشتی در راه ولایت و ایمان به شهادت رسید خاطر نشان كرد: ملت ولایت مدار ایران اسلامی خدمات ارزنده آن بزرگوار را فراموش نخواهند کرد و ادامه دهنده آرمان های آن شهید خواهند بود.
 
وی با اشاره به این كه دشمن فكر می كرد که با به شهادت رساندن بهشتی راه انقلاب منحرف می شود، گفت:  ملت ایران با الگو برداری از این شهید بزرگوار ثابت کردند که فکر آنها اشتباه است.
 
آیت الله مقتدایی، انصاف و عدالت در امور را از خصوصیات بارز شهید بهشتی عنوان كرد و افزود: امروز همه ما باید این دو اصل را که از توصیه های مهم اسلامی است در اولویت اجرای برنامه هایمان قرار دهیم.
 
مدیر حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود به مسأله انتخابات و حضور حداكثری ملت ایران در پای صندوق های رأی اشاره كرد و تصریح كرد: حضور ملت ایران در روز22 خرداد در سی سال گذشته بی نظیر بود و این نشان از فهم و درک بالای آنها و وفاداری به کشور را نشان بود.
 
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حماسی خواندن حضور ملت ایران در روز 22 خرداد تأكید كرد: باید به این حضور و انتخاب ملت احترام بگذاریم و بهانه دست دشمنان ندهیم.
 
آیت الله مقتدایی همچنین به سخنان رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه تهران اشاره كرد و گفت: رهبر معظم انقلاب فرمایش های حکیمانه ای را در نماز جمعه تهران داشتند که همه باید از آن اطلاعت کنیم و همیشه پیرو وفادار به ولایت فقیه باشیم.
ارسال نظرات