۱۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۷
کد خبر: ۷۷۱۱۰

شماری از علمای عربستان خواستار پایبندی مسلمانان به وحدت اسلامی شدند

خبرگزاری رسا- 50 تن از علمای شیعه عربستان، ضمن تقدیر و تشکر از برپایی هفته وحدت در جهان اسلام، خواستار پایبندی مسلمانان به آموزه های وحدت شدند.
اسليمي


به گزارش خبرگزاری رسا، 50 تن از علما و روحانیون شیعه عربستان طی بیانیه ای ضمن تقدیر و تشکر از برپایی هفته وحدت در جهان اسلام، بر لزوم تمسک به وحدت اسلامی و همزیستی مسالمت آمیز پیروان مذاهب مختلف تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است: مسلمانان باید فضای محبت و مهربانی و پایبندی به وحدت و همزیستی مسالمت آمیز را سرلوحه خود قرار دهند و با کنار گذاشتن تبعیض های مذهبی و دادن حقوق پیروان همه مذاهب زمینه های لازم برای صلح و امنیت اجتماعی را فراهم سازند.

علمای شیعه عربستان اختلافات مذهبی را امری طبیعی توصیف کردند و افزودند: اختلافات مذهبی امری واقعی است و همگان باید آنرا بپذیرند لیکن نباید از این امر در جهت شکاف و پراکندگی استفاده شود بلکه می توان از این اختلاف در جهت تنوع و تکامل بهره برد.

شخصیتهای برجسته دینی عربستان خواستار وضع قانون ممنوعیت توهین به مقدسات و علمای مذاهب شدند و تاکید کردند: هر سخن و عملی که وحدت و مودت میان مسلمانان را در معرض خطر قرار می دهد محکوم است و باید اینگونه افراد را به دلیل توهین به معتقدات و رهبران دینی محاکمه کرد.

در پایان این بیانیه آمده است: وحدت ملی با وحدت حقوق، وحدت احساسات وتبادل احترام تکریم حاصل می شود و این عوامل تنها راه بنای اعتماد و گفتگوی برادرانه میان فرزندان دین و وطن است./980/الف

ارسال نظرات