وی افزود: زمانی که حضرت علی علیهالسلام با حضرت امالبنین سلاماللهعلیها ازدواج نمودند فرزندان بزرگ شده بودند؛ چون حضرت علی علیهالسلام قبل از ازدواج با حضرت امالبنین سلاماللهعلیها با زن دیگری به نام «امامه» ازدواج کرده بودند.
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: این بانوی بزرگوار چهار فرزند به دنیا آوردند که اولین فرزندشان حضرت عباس علیهالسلام است که تقریباً با امام حسین علیهالسلام ۲۰ سال فاصله سنی داشتند.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت تأکید کرد: حضرت امالبنین سلاماللهعلیها بعد از شهادت حضرت علی علیهالسلام حدود ۲۴ سال زندگی کردند و فرزندان خود را بزرگ نمودند تا اینکه فرزندانشان در کربلا به شهادت رسیدند.
وی افزود: طبق روایت چند چیز باعث میشود انسان بهمراتب عالیه برسد که اولین مورد عفت در کلام و رفتار است و دومین چیزی که باعث میشود انسان دارای ارزش شود ادب است.
استاد رفیعی یادآور شد: سخاوتمندی و عقل، سومین و چهارمین موردی است که باعث میشود انسان در زندگی خود به درجات کمال برسد.
کارشناس مذهبی در ادامه گفت: حضرت امالبنین سلاماللهعلیها مصداق بارز این چهار مورد است که قابلتبیین است.
وی خاطرنشان کرد: این بانوی بزرگوار فرزندانی را تربیت کرد که در تاریخ نمونه هستند چراکه نقش اول تربیت در منزل بر عهده مادر است و مادرانی که بتوانند الگوی مناسبی در منزل و بیرون منزل باشند میتوانند فرزندان خوبی تربیت کنند.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی با اشاره به آمار بالای سقط جنین در کشور گفت: کسانی که از ترس رزقوروزی اقدام به این کار میکنند به خداوند بدگمان شدهاند و عذاب اخروی را به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به ویژگی بسیار مهم ادب در حضرت امالبنین سلاماللهعلیها، اظهار داشت: صفت ادب بسیار صفت مهمی است و میتواند حتی نجاتدهنده انسانهای گناهکار هم باشد که در تاریخ مصادیق بسیار زیادی دارد.
وی افزود: فضائل اخلاقی و ایثار حضرت امالبنین سلاماللهعلیها باعث شد فرزندانی به واقعه کربلا بروند که با تمام وجود در رکاب سیدالشهدا(ع) ایستادگی کنند.
استاد رفیعی خاطرنشان کرد: ولایتمداری، وفاداری، صبوری، دینداری و دفاع از امامت از دیگر ویژگیهای این بانوی بزرگوار است.